Lindsey Pelas Dan Bilzerian
Divertisment

Realitate sau doar marketing? O fostă iubită a dezvăluit adevărul despre imaginile postate de Dan Bilzerian pe Instagram / Facebook

Realitate sau doar marketing? O fostă iubită a dezvăluit adevărul despre imaginile postate de Dan Bilzerian pe Instagram

Lindsey Pelas, un model în vârstă de 30 de ani, a rupt tăcerea despre stilul de viață extravagant pe care-l duce Dan Bilzerian. Întrebată dacă imaginile pe care Regele Instagramului le face publice pe rețelele sociale sunt reale, aceasta a făcut mărturisiri inedite.

Dan Bilzerian este cunoscut pentru stilul de viață extravagant pe care-l duce. Călătorește în toate colțurile lumii la bordul unor avioane private, este înconjurat mereu de femei frumoase și bea cele mai scumpe băuturi. Chiar dacă are o avere estimată la 145 de milioane de lire sterline, mulți oameni s-au îndoit de veridicitatea acestor imagini.

Citește și: Ce face Dan Bilzerian atunci când nu e înconjurat de femei. Imaginile făcute publice au făcut senzație pe internet

Astfel, Lindsey Pelas, fosta iubită a jucătorului de poker, a vorbit despre viața acestuia și a mărturisit că ”ceea ce vezi pe Instagram este sută la sută realitate”.

”Totul este real, ceea ce este o nebunie. Sută la sută. Aveam doar 23 de ani când l-am cunoscut, a fost prima persoană pe care am cunoscut-o în Los Angeles.”, a declarat tânăra în cadrul unui podcast, potrivit Daily Star.

”Dan a adus în viața mea o tonă de aventură, mi-am făcut prieteni pe viață, iar Dan m-a ajutat să devin ”faimoasă pe internet”. Să ies cu Dan mi-a adus multe avantaje, stilul lui de viață este real.”, a mai povestit tânăra.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a unei femei care cântărea 120 de kg. Femeia s-a pus pe slăbit după ce a fost alungată dintr-un magazin

Cine este Dan Bilzerian și cum a devenit cunoscut 

Averea lui Dan Bilzerian este estimată la 200 de milioane de dolari. El este un tânăr investitor american, actor şi jucător de jocuri de noroc, cunoscut însă mai ales pentru postările sale pe Instagram, unde are peste 32,6 de milioane de urmăritori. De altfel, s-a autointitulat „Rege al Instagramului”. Bilzerian s-a născut în Tampa Bay, Florida şi s-a alăturat Marinei americane în 1999. A fost însă exclus din program după o neînţelegere cu unul dintre superiorii lui cu câteva săptămâni înainte de absolvire.

Fiecare postare a acestuia atrage mii de like-uri comentarii care-i laudă stilul de viaţă extravagant şi alţii care-l condamnă. În foarte multe fotografii este înconjurat de femei semi-dezbrăcate în club sau în diferite locuri exotice. Acesta a spus într-un interviu pentru GQ că motivul pentru care se comportă aşa este faptul că atunci când era mic nu a primit destulă atenţie. "Astă cred că este motivul pentru care mă comport aşa", a spus el.

Citește și: Rita Ora, apariție irezistibilă într-o rochie transparentă. Fotografiile au făcut furori pe Instagram

Dan este cunoscut astăzi şi pentru abilităţile lui de jucător de poker. A câştigat mai multe turnee, inclusiv unul din care a câştigat 10,8 milioane de dolari după ce a jucat un singur joc de poker Heads-Up, cu mize cuprinse între 5.000 şi 10.000 de dolari. După ce a câştigat, Bilzerian a zburat cu un avion privat spre Mexic pentru a sărbători.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri