Rebel Wilson si iubitul
Divertisment

Rebel Wilson, apariție de senzație cu iubitul chipeș la plajă. Cum arată după ce a slăbit 20 kg

Rebel Wilson pare că treieste cele mai frumoase clipe din viața ei: după ce a slăbit și și-a făcut un nou iubit, se află într-o vacanță continuă. Actrița se bucură și de o atenție fără precendent din partea mass media, care publică orice imagine pe care actrița o postează pe rețelele de socializare.

Rebel Wilson si iubitul

Rebel a slăbit peste 20 kg și se mândrește cu noua siluetă pe Instagram. Aceasta are în prezent 78 de kg și mai are numai 3 kg de dat jos până la primul obiectiv stabilit - 75 de kg până la sfârșitul anului.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Dar silueta nu este singurul motiv de mândrie. Vedeta are și un iubit chipeș, cu 11 ani mai tânăr decât ea, pe care îl prezintă fanilor ori de câte ori are ocazia. Jacob Busch, iubitul ei, provine dintr-o familie extrem de înstărită, el însuși având o avedere de circa 100 de milioane de dolari.

VEZI SI: Rebel Wilson: „Am fost plătită să nu slăbesc”. Transformarea spectaculoasă a actriței din „Pitch Perfect”

Înainte să fie cu Rebel Wilson, acesta a avut o relație cu o vedetă de reality show în vârstă de 59 de ani, el având acum 29.

În prezent, Rebel și Jacob dau senzația că ar fi într-o continuă lună de miere. Aceștia stau numai împreună și o dată la câteva zile postează imagini de pe plajă. În prezent, cei doi se află în Mexic.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri