Monte-Carlo Gala For Planetary Health : Photocall
Divertisment

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Rebel Wilson, imagine de un milion de aprecieri după ce s-a despărțit de iubitul tinerel. Cum a pozat actrița

Rebel Wilson, actrița în vârstă de 40 de ani care a impresionat o lume întreagă după ce a slăbit spectaculos, a recunoscut că s-a despărțit de iubitul ei tinerel.

După numeroase speculații apărute în presa internațională, Rebel Wilson a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Jacob Busch, care este mai tânăr decât ea cu 11 ani.

Actrița a dezvăluit că este singură prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe contul personal de socializare.

Citește și: Imaginea de 300.000 de aprecieri. Rebel Wilson, surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul mai tânăr cu 11 ani

În imaginea respectivă, Rebel Wilson apare pe platourile de filmare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Am mult lucruri în minte..aghhhhhh.. #single-girl-heading-to-Super-Bowl! (o fată singură pregătindu-se de Super Bowl – n.red.)”, a scris ea în dreptul imaginii.

De asemenea, informația a fost confirmată și de reprezentantul actriței, însă nu se știu detalii despre motivele separării.

Rebel Wilson și Jacob Busch, în vârstă de doar 29 de ani, au început să iasă împreună în urmă cu mai bine de un an de zile. Cei doi s-au afișat, însă, împreună pentru prima dată în septembrie, iar ultima dată când au fost văzuți împreună a fost în decembrie, în Ajunul Crăciunului.

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă acum și care sunt alimentele la care a renunțat

Actrița a recunoscut, de asemenea, că acesta a ajutat-o foarte mult în lupta cu kilogramele.

Tipul asta m-a plăcut când aveam 100 de kilograme și mă place și acum, la 75 de kilograme. Iar asta este extrem de reconfortant pentru mine pentru că înseamnă că nu m-a plăcut pentru cum arată corpul meu. M-a plăcut cu adevărat pentru ceea ce sunt”, a declarat Rebel într-un interviu pentru E!News.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri