Rebel Wilson. Getty Images
Divertisment

Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Rebel Wilson, mai slabă ca niciodată. Actrița, spectaculoasă în pantaloni cu paiete, super mulați, ce-i pun în evidență noile forme

Rebel Wilson e mai slabă ca niciodată, iar fiecare apariție a ei este apreciată de fanii de pe rețelele sociale. De curând, actrița în vârstă de 41 de ani s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun, etalându-și mândră trupul.

Rebel Wilson a slăbit mai bine de 35 de kilograme în ultimele 18 luni și e mai slabă ca niciodată, dovadă fiind cea mai recentă imagine făcută publică pe rețelele sociale.

În fotografia respectivă, actrița apare îmbrăcată în pantaloni mulați, din paiete, pe care i-a asortat cu o bluză neagră, strânsă pe corp, dar cu umerii goi, ce sunt puși în valoare de aplicațiile de pene.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Rebel Wilson, imagini în costum de baie după ce s-a transformat total. A slăbit peste 30 de kg și nu pare să se oprească

Evident, ținuta actriței a fost completată de un machiaj dicret și de pantofii cu tocuri înalte, ce i-au alungit și mai tare silueta.

”Îmi doresc să fi fost prins sub bradul meu de Crăciun chiar acum.”, a scris Rebel Wilson.

Rebel Wilson, moment de Fată Bond, în costum de baie

Apariția lui Rebel Wilson vine la câteva săptămâni de când aceasta a fost protagonista ueni campanii pentru promovarea turismului din Fiji, pentru a pentru a celebra călătoriile între Australia și Fiji, după ce nivelul de vaccinare a ajuns la 90%.

Starul din „Bridesmaids”, în vârstă de 41 de ani, a avut parte de un moment „Bond girl” la filmări. Rebel a atras toate privirile într-un costum de baie întreg, portocaliu.

Citește și: Niciodată n-a arătat mai bine. Rebel Wilson, într-o rochie cu paiete, pe plajă, după ce a slăbit 35 de kilograme

„M-am simțit foarte bine filmând pentru această campanie, într-adevăr nu există nimic ca nisipul alb și apele limpezi din Fiji. Este cu adevărat uluitor”, a spus ea. „Dar chiar mai mult decât peisajul, iubesc cel mai mult Fiji pentru oamenii săi. Toată lumea te întâmpină cu un zâmbet și o „bula”, iar de căldura și ospitalitatea tuturor celor pe care i-am întâlnit îmi voi aminti mereu. Fiji este cu adevărat deschis spre fericire”.

Rebel Wilson a ajuns zilele acestea în Australia, unde a fost întâmpinată de sora ei Annachi, pe aeroportul din Sydney.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri