Divertisment

Rebel Wilson, Foto: Getty Images

Rebel Wilson poartă cele mai mulate ținute de când a slăbit 30 de kilograme. Cu ce articol vestimentar a impresionat actrița

Rebel Wilson a uimit pe toată lumea când a decis -și schimbe stilul de viață și slăbească 30 de kilograme, iar acum, vedeta nu încetează impresioneze cu ținutele pe care le poartă de când are noua siluetă.

Actrița din Pitch Perfect, în vârstă de 41 de ani, a făcut furori pe Instagram, zilele trecute, când a apărut îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, strânsă cu o curea în talie, care i-a îmbrățișat fiecare milimetru al corpului. Extrem de sigură pe sine și silueta la care lucrează de mai bine de un an, Rebel a arătat ca o femeie fatală, iar fanii au avut de spus doar laude la adresa ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp ce unii au felicitat-o pentru consecvența cu care își menține noul stil de viață, alții au comparat-o cu Sandy din pelicula "Grease", datorită părului blond și salopetei care seamănă cu cea purtată de Sandy în scena de dans filmată alături de John Travolta.

Citește și: Rihanna a ieșit la cină într-o ținută inedită. Nu oricine ar avea curaj să poarte o asemenea rochie

Cum a slăbit Rebel Wilson 30 de kilograme

Rebel Wilson spune că nu s-a simțit niciodată mai bine după ce a urmat o rutină consecventă în timpul procesului ei de slăbit, care a ajutat-o să scape de 30 de kilograme.

Actrița a vorbit cu Shape despre „anul ei de sănătate” - perioadă în care Wilson a decis să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să scapele de kilogramele în plus - și a spus că nu antrenamentele istovitoare au ajutat-o ​​să obțină rezultatul dorit, ci mersul în mod regulat.

Ea a dezvăluit că „mersul moderat” a fost, de fapt, o componentă cheie a pierderii în greutate și a ajutat-o ​​să scape de "grăsimea inutilă"

În timpul procesului de schimbare a stilului de viaţă şi de a deveni mai sănătoasă, Rebel Wilson a participat la un „program de wellness” în Austria, unde a aflat despre beneficiile „mersului moderat”, care a devenit în curând o nouă rutină. Pentru a-și menține plimbările interesante, Wilson asculta adesea podcast-uri.

Citeşte şi: Vera Wang a descoperit fântâna tinereții veșnice. Creatoarea de modă a împlinit 72 de ani, dar are o siluetă de puștoaică

În timp ce se concentra pe „anul sănătății” sale, Rebel și-a atins în cele din urmă greutatea ideală de 74 kg până la sfârșitul anului 2020.La pierderea în greutate a contribuit şi schimbarea stilului alimentar, actriţa încorporând obiceiuri alimentare mai sănătoase, cu accent pe alimentele hrănitoare, bogate în proteine.

Etichete: silueta , rebel wilson , slabit

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri