Regele Charles / Profimedia
Divertisment

Regele Charles / Profimedia

Regele Charles consumă aceeași băutură în fiecare seară, înainte de cină. Monarhul o servește doar în paharul său special

Regele Charles are câteva tabieturi de la care nu se abate. Unul dintre acestea este să consume un tip ce băutură înainte de cină, iar dacă se află într-o vizită în străinătate, monarhul are propriul său pahar din care servește această băutură. 

Contele Tibor Kalnoky, care este un foarte bun prieten al regelui, a dezvăluit că Charles preferă să consume un pahar de Martini în fiecare seară, înainte de a lua cina. Amicul monarhului a aflat de acest tabiet cu mulți ani în urmă, atunci când l-a vizitat pe Charles în Viscri, un sat din Transilvania, acolo unde suveranul a cumpărat o casă unde să-și petreacă vacanțele. 

Tibor Kalnoky a declarat că Charles, care pe atunci era prințul de Wales, savura un Martini în fiecare seară înainte de cină, însă nu oricum, ci dintr-un pahar special pe care îl lua cu el atunci când se afla în vizită în străinătate. „Îi place un Martini înainte de cină, asta este sigur”, a spus Tibor în documentarul „The Real Windsors: The Outspoken Heir”.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Ce mănâncă Kate Middleton pentru a se menține în formă. Băutura pe care o consumă în fiecare zi, la micul dejun

Martini-ul a devenit unul dintre cele mai cunoscute cocktail-uri din ultimii ani. Acesta se consumă cu gin și vermut și este ornat cu măsline sau cu lămâie. 

Regele Charles / Profimedia
Regele Charles / Profimedia

Mai mult, Regele Charles este cunoscut pentru faptul că iubește ginul tonic. O sursă apropiată a monarhului a declarat în urmă cu ceva timp că suveranul „poate fi destul de pretențios când vine vorba despre mâncare și alcool”. 

„Îți aduce cu el băutura preferată atunci când pleacă în turneele regale, astfel încât să aibă mereu ceva ce îi place să bea. Este un comportament destul de ciudat, dar pentru Charles, are sens!”, a declarat apropiatul regelui. 

De asemenea, Regele Charles are un tabiet și în ceea ce privești micul dejun. Acesta bea un anumit tip de ceai și un pahar mic de suc de fructe, ambele fiind consumate pentru a întreține sănătatea monarhului. 

Citește și: Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!”

„Ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, având în vedere conținutul său de antioxidanți, vitamine și polifenoli, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și creșterea sănătății inimii”, a declarat un nutriționist, referindu-se la ceaiul consumat de suveran. 

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, care este un compus despre care s-a demonstrat că reduce riscul de ateroscleroză. Ateroscleroza este una dintre principalele cauze care duc la un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Cercetările anterioare au descoperit că o dietă constând din flavonoide, precum quercetina, are beneficii pozitive pentru sănătate, în special asupra inimii. De asemenea, s-a dovedit că flavonoidele previn hipertensiunea, inflamația, diabetul și bolilor vasculare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri