irina shayk
Divertisment

Kanye West și Irina Shayk, Foto: Getty Images

Relația dintre Kanye West și Irina Shayk este pe sfârșite. Ce a cauzat ruptura dintre cei doi

 Zvonurile unei relații între Kanye West și Irina Sharyk au apărut de curând, însă, cu toate acestea, relația dintre ei pare să fie deja pe terminate. Conform unei surse citate de PageSix, lucrurile nu merg înainte între cei doi din dorința Irinei, care prefera să mențină o relație de prietenie cu artistul.

Se pare că rapperul, în vârstă de 44 de ani, ar fi invitat-o pe fosta iubită a lui Bradley Copper, în vârstă de 35 de ani, la o defilare de modă în Paris, dar modelul a refuzat pe motivul că nu vrea să alimenteze zvonurile legate de o relație între ei. Ba mai mult, aceasta își dorește să rămână doar la stadiul de prieteni, iar o astfel de ieșire nu ar fi fost una adecvată.

„Îl place ca pe un prieten, dar nu vrea o relație cu el. Nu dorește apariția zvonurilor că se întâlnesc, ceea ce s-ar fi întâmplat daca apărea la Paris cu el. Ar fi însemnat încă o lună de știri despre o relație între ei".

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bella Hadid și Marc Kalman. Cei doi s-ar fi întâlnit în secret timp de un an de zile

Kanye West și Irina Shayk au fost văzuti pentru prima dată împreună în Provence, Franța, în iunie, unde au sărbătorit cea de-a 44-a aniversare a rapperului. La acel moment, cei doi au fost fotografiați coborând dintr-un avion la întoarcerea din Franța.

Deși apăruse numeroase zvonuri că ar forma un cuplu, o sursă citată de PageSix a dezvăluit că Irina a mers la petrecere în calitate de prietenă și că mai erau 50 de oameni acolo. De asemenea, acesta a adăugat că Irina este fericită să fie singură la momentul actual, fiind preocupată de fetița, în vârstă de patru ani, pe care o are cu Bradley Copper.

Bradley Cooper And Irina Shayk Take Their Daughter Lea Cooper For A Walk In NYC

Citește și: Jennie Garth, imagini rare de la nuntă. Actrița din "Beverly Hills, 90210" și soțul ei sărbătoresc șase ani de căsătorie

Shayk și West sunt prieteni de ani de zile. Tânăra a participat ca model în cadrul show-ului de prezentare al mărcii rapperului, numită Yeezy, și a apărut și în videoclipul său din 2010 pentru melodia „Power”.

Etichete: irina shayk , kanye west

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri