Romina Gingașu și Piero Ferrari
Divertisment

Romina Gingașu și Piero Ferrari, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

Românca măritată cu Piero Ferrari, spectaculoasă pe covorul roșu de la Veneția. Romina a purtat un colier de un milion de euro

Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari și deținător a 10% din compania cu același nume, a pășit alături de soțul ei pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Romina și Piero nu puteau lipsi de la premiera filmului "Ferrari", care-l are ca subiect chiar pe tatăl lui Piero, Enzo Ferrari. Românca a avut o apariție ravisantă, în roșu, o culoare aleasă deloc întâmplător, fiind cea a brandului pe care-l reprezintă familia italiană în care a intrat. Romina a îmbrăcat o rochie creată de un designer român, lungă până-n pământ, cu crăpătură generoasă pe picior și drapaje.

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

Romina Gingașu și Piero Ferrari
Romina Gingașu și Piero Ferrari, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

A asortat cu pantofi roșii și o poșetă plic aurie, dar piesa de rezistență a fost colierul prețios, despre care cancan.ro scrie că ar costa un milion de euro. Bijuteria este creată din diamante care însumează 104 carate și rubine de 61 de carate.

De cealaltă parte, Piero Ferrari a îmbrăcat un costum clasic, asortat cu o cravată colorată și pantofi din piele lăcuită, perfect lustruiți. Afaceristul a fost mândru să aibă la brațul lui o femeie așa de frumoasă și perfect aranjată ca Romina. Cei doi au pozat cu zâmbetul pe buze pe covorul roșu.

Citește și: Nu o interesează gențile de lux, ci imobiliarele. Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a investit milioane de euro în România

Cum l-a cunoscut Romina pe Piero Ferrari

"L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării „de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat”. El e foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală", a mai spus tânăra. 

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

Romina Gingașu, investiții importante în România

Soția lui Piero Ferrari a investit milioane de euro în România. Potrivit revistei Forbes, românca în vârstă de 34 de ani a cheltuit până în prezent aproximativ 10 milioane de euro pentru proiecte rezidențiale, concentrându-se în special în zona Floreasca și în nordul Capitalei.

Cea mai recentă achiziție a fost de 20% dintr-un ansamblu rezidențial situat în zona Cartierului Francez, unde a investit două milioane de euro. Aici a achiziționat ultimele două etaje, care includ un penthouse de 420 mp și o terasă de 80 mp.

Un alt proiect important în care Romina Gingașu este implicată este un complex situat în apropierea Școlii Americane din Pipera. 

Ea a spus că întotdeauna va investi și deține proprietăți în România: “A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri