Piero Ferrari și Romina Gingașu
Divertisment

Piero Ferrari și Romina Gingașu, la premiera filmului "Ferrari" / Foto: Profimedia

Romina Gingașu, la brațul soțului milionar, la premiera filmului "Ferrari". Nu și-a putut arăta ținuta pe covorul roșu din cauza ploii

Romina Gingașu a apărut pe covorul roșu de la Londra al premierei filmului "Ferrari", în ciuda ploii din capitala Marii Britanii. Nu singură, ci la brațul soțului ei, Piero Ferrari. Cei doi au fost invitați de onoare la premiera peliculei în care Adam Driver și Penelope Cruz joacă rolurile principale.

Pentru eveniment, Romina a îmbrăcat un costum de la un brand scump, care nu s-a văzut pe covorul roșu. Din cauza ploii și a temperaturilor scăzute, aceasta l-a acoperit cu un palton în dungi, însă și-a arătat ținuta completă pe Instagram: un sacou scurt, cămașă albă și cravată lată, pantaloni largi, o geantă cu aplicații strălucitoare și pantofi asortați. 

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: "E foarte atent cu cheltuielile". Ce zice despre diferența de ani

Romina Gingașu
Romina Gingașu și ținuta de brand pe care a pregătit-o pentru premiera filmului "Ferrari". / Foto: Instagram

De cealaltă parte, soțul ei a fost elegant într-un palton de catifea, pe sub care a avut costum, cămașă albă și cravată mov. Piero Ferrari este fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul mărcii cu același nume, și al Linei Lardi, cea cu care Enzo a avut o lungă relație extraconjugală și cu care a rămas și după moartea soției, până și el s-a stins, în 1988.

Romina Gingașu și Piero Ferrari sunt împreună de șapte ani

Romina și Piero sunt căsătoriți de doi ani și sunt împreună de șapte. Ei nu privesc diferența de vârstă de peste 40 de ani ca pe un obstacol. Locuiesc lângă Maranello, orașul-casă al companiei Ferrari și al Scuderiei Ferrari, echipa de Formula 1. Romina Gingașu a absolvit în 2016 cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux. 

Citește și: Nu o interesează gențile de lux, ci imobiliarele. Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a investit milioane de euro în România

"Ferrari", filmul despre viața lui Enzo Ferrari

premiera ferrari
Penelope Cruz, Adam Driver și Shailene Woodley, la premiera din Londra a filmului "Ferrari" / Foto: Profimedia

Penelope Cruz, Shailene Woodley și Adam Driver au înfruntat temperaturile scăzute din Londra și au apărut în fața fanilor și fotografilor.

Adam Driver (38 de ani) joacă rolul lui Enzo Ferrari, mogulul aflat în spatele mărcii de mașini de lux care-i poartă numele și astăzi. Adam îl interpretează pe Enzo când avea în jur de 60 de ani, o perioadă în care i se spunea "Marele Bătrân". Apare pe marele ecran alături de Penelope Cruz, care joacă rolul soției lui, Laura.

Shailene Woodley o interpretează pe Lina Lardi, amanta lui, cu care are și un fiu, Piero, acum deținător al unei funcții importante în companie.

Citește și: Românca măritată cu Piero Ferrari, spectaculoasă pe covorul roșu de la Veneția. Romina a purtat un colier de un milion de euro

Romina Gingașu a lucrat la detaliile filmului Ferrari și l-a văzut de 4 ori înainte de lansare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Știu foarte multe despre film, l-am văzut de patru ori până acum. Actorii s-au mutat la Maranello timp de șase luni. Au venit la noi în casă foarte des. Am băut cafeaua cu Penelope Cruz, am stat la masa de prânz. În film ea este prima soție a lui Enzo Ferrari, despre care noi nu știm foarte multe, pentru că Piero este cu a doua. O să vedeți în film. Adam Driver, Penelope, Patrick Dempsey, toți sunt absolut fantastici. Am lucrat la detaliile filmului. Timp de două săptămâni îl vedeam stresat pe Piero și nu înțelegeam de ce. L-am întrebat ce se întâmplă, mi-a pus scenariul în față și a zis că ar trebui schimbat ceva. Atunci am început să lucrăm cu actorii și cu regizorul Michael Mann, un regizor fantastic care a făcut 'Ali', 'Miami Vice'. Filmul o să iasă în decembrie. Pe 4 decembrie mergem la lansarea din Marea Britanie. Au fost deschiși. Noi încă avem biroul lui Enzo Ferrari așa cum era când a murit el, în apartamentul lui privat. I-am dus acolo să vadă și să simtă personajul. Am ajutat la acest film și îmi face o mare onoare", a spus Romina Gingașu, recent, în matinalul de la Digi FM.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri