Premiere Of FX's "Justified" Series Finale - Red Carpet
Divertisment

Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images

Ryan Dorsey, imagine emoționantă după ce s-a spus că s-a cuplat cu sora fostei soții. Fotografia făcută publică face furori pe internet

Ryan Dorsey, fostul soț al actriței Naya Rivera, care și-a pierdut viața în vara acestui an, după ce s-a înecat într-un lac, a făcut publică o imagine inedite în care apare alături de fiul lui și al actriței.

Ryan Dorsey a fost în centrul atenției după moartea fostei soții, întrucât presa internațională a scris că acesta s-ar fi combinat cu sora acesteia, alături de care s-a și mutat. Ei și-au justificat, însă, deciziile ”pentru binele copilului”, iar acum se pregătesc de Crăciun.

Citește și: Ce a apărut pe Instagram după ce fostul soț al actriței Naya Rivera a fost acuzat că s-a cuplat cu sora ei. Imaginile au făcut furori

Actorul în vârstă de 37 de ani, care are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, a făcut publică o fotografie în care apare alături de fiul lui de cinci ani, împodobind bradul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Tu, tu, chiar și tu. Sper ca toți dintre voi să nu primiți nimic altceva decât fericire. Cu excepția ta. Vorbeste despre tine, 2020.”, a scris el în dreptul fotografiei făcute publice.

În imaginea respectivă, actorul apare îmbrăcat în pantaloni de trening și un tricou și își ține în brațe copilul care pune steaua în brad.

Citește și: Fostul soț al actriței Naya Rivera, surprins în ipostaze tandre alături de sora ei. Cei doi s-au mutat deja împreună

Ce spunea Ryan Dorsey despre relația cu sora fostei soții

Ryan Dorsey, în vârstă de 37 de ani, s-a mutat cu Nickayla, în vârstă de 26 de ani, pentru a avea grijă de Josey, fiul în vârstă de 5 ani pe care Dorsey îl are din căsătoria cu Naya Rivera, după ce actrița s-a înecat accidental în luna iulie.

Ryan și Nickayla s-au mutat într-o casă cu trei dormitoare, cei doi fiind fotografiați în timp ce mutau lucrurile lui Dorsey din fosta lui locuință. Cei doi au fost văzuți și la cumpărături, iar în mai multe poze publicate de Dailymail cei doi apar ținându-se de mână.

Citește și: Poliția a dezvăluit cauza oficială a morții actriței Naya Rivera. A murit ca o eroină

Acesta a comentat însă speculațiile apărute: ”Nu citesc de obicei comentariile despre mine pentru că știu că pot exista 50 de lucruri bune și cinci negative. Cumva, noi ca oameni alegem ca acele cinci negative să rămână în capul nostru, întrebându-ne de ce oamenii spun anumite lucruri. Este cu adevărat trist că aceasta este lumea în care trăim, în care oamenii sunt crescuți crezând că este ok să răspândească ură, în general, în special atunci când fac declarații despre o familie care s-a confruntat cu o tragedie care este atât de greu de imaginat”.

Ryan Dorsey și Naya Rivera s-au căsătorit în iulie 2014, iar pe 17 septembrie 2015 a venit pe lume fiul lor, Josey. Cei doi s-au despărțit pentru o perioadă în 2016, dar ulterior s-au împăcat, despărțirea definitivă având loc în 2018.

Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost înmormântată pe 24 iulie, la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, potrivit certificatului de deces obținut de revista People. Pe certificatul de deces, la cauza morții este menționat faptul că actrița „s-a înecat” și este precizat că Rivera a decedat „în numai câteva minute”. Potrivit People, documentul mai specifică faptul că nu au existat alte condiții semnificative care au contribuit la decesul actriței din serialul Glee.

Naya Rivera a murit în luna iulie

Pe 13 iulie, corpul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost recuperat din apele lacului Piru din California, la 5 zile după ce a fost dată dispărută. Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile au precizat că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, a fost găsit singur în barcă.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri