printesa charlene si printul albert de monaco
Divertisment

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene, de Ziua Principatului / Foto: Profimedia

S-a zvonit că divorțează, dar au fost surprinși cu zâmbetul pe buze. Prințesa Charlene, apariție răvășitoare alături de prințul Albert

Au trecut doar câteva zile de când prințesa Charlene de Monaco a fost în centrul atenției la ceremonia care a marcat Ziua Națională a Principatului Monaco, iar acum aceasta a mai „bifat” o apariție alături de soțul ei, prințul Albert.

După nenumărate zvonuri privind divorțul de prințul Albert de Monaco, Charlene a părut mai zâmbitoare ca niciodată, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

Prezenți la deschiderea unui restaurant din Monaco, Charlene a atras toate privirile, căci a ales să poarte pantaloni gri, largi, pe care i-a asortat cu un sacou, iar în talie și-a prins o curea, evidențiindu-și astfel talia. Cerceii rotunzi, discreți și poșeta mică, neagră, i-au completat perfect look-ul, dar „accesoriul” vedetă a fost zâmbetul ei.

Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert

Prințul Albert, la rândul lui, a optat pentru un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cravată în aceeași nuanță și o cămașă albă.

În luna septembrie, prințesa a încercat să pună capăt zvonurilor persistente conform cărora căsătoria ei cu Albert este pe sfârșite, calificându-le drept „epuizante”. Charlene a declarat că este „senină și fericită” în mariajul ei, negând informațiile apărute în presa germană și franceză că acum ea „locuiește în Elveția” și că relația lor este de aparență.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Citește și: Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?