Salma Hayek/ Foto: Instagram
Divertisment

Salma Hayek/ Foto: Instagram

Salma Hayek, ședință foto fără inhibiții de ziua ei de naștere. La 57 de ani, actrița arată uimitor în costum de baie

Salma Hayek și-a sărbători ziua de naștere cu o ședință foto în care a renunțat complet la inhibiții. Actrița a împlinit de curând 57 de ani și a profitat de acest prilej pentru a-și etala din nou silueta de invidiat. 

Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, Salma se bucură de timpul petrecut la plajă, purtând un costum de baie roșu, din două piese, care i-a pus în evidență formele voluptoase. Actrița a accesorizat totul cu o pereche de ochelari de soare și o pălărie din paie, păstrându-și look-ul natural, fără pic de machiaj. 

Salma Hayek/ Foto: Instagram
Salma Hayek/ Foto: Instagram

Citește și: Salma Hayek, relaxare pe barcă, în costum de baie, cu o bere în mână. Așa și-a recăpătat energia după o sesiune de scuba diving

„Sunt atât de fericită că sunt în viață și atât de profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!!, a scris actrița în descrierea fotografiilor postate pe rețeaua de socializare.

Salma Hayek a dezvăluit trucul la care apelează pentru a-și acoperi firele de păr albe

Vedeta din „The Magic Mike’s Last Dance”, în vârstă de 56 de ani, a fost întrebată despre o postare recentă pe Instagram când a publicat o fotografie cu ea, de aproape, în care i se vedeau ridurile și firele albe de păr. Ea le-a dezvăluit ulterior gazdelor GMA: „Acum nu vedeți firele albe de păr pentru că le-am acoperit cu rimel”.

„Pentru că sunt câteodată prea leneșă să-mi vopsesc părul, recurg la acest truc”, a continuat Salma, arătând publicului mișcarea pe care o face. „Este trucul meu, ar trebui să încerci într-o zi, George [Stephanopoulos]”, i-a spus ea, glumind, prezentatorului GMA.

Citește și: Salma Hayek își bea cafeaua în costum de baie cu decolteu abisal și pantofi cu tocuri amețitoare. O nouă poză care i-a dat gata pe fani

În mesajul de pe Instagram, la respectivul selfie despre care s-a discutat în emisiune, actrița a făcut o glumă cu privire la micile imperfecțiuni: „Eu numărând câte fire de păr albe și riduri au distrus petrecerea în această dimineață”, a scris Hayek.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri