Sara Carbonero / Getty Imaes
Divertisment

Sara Carbonero

Sara Carbonero și-a refăcut viața după divorțul de Iker Casillas. Jurnalista, fotografiată în ipostaze tandre alături de noul partener

Sara Carbonero, jurnalista care a fost căsătorită cu fotbalistul Iker Casillas, trăiește o nouă poveste de iubire după divorțul de acesta. Mai exact, aceasta are o relație cu un cântăreț din Zaragoza, în vârstă de 35 de ani, pe nume Nacho Taboada, potrivit jurnaliștilor de la Hola.com.

După luni de zile în care s-a vorbit despre idila pe care o trăiește Sara Carbonero după divorțul de fotbalistul căruia i-a dăruit doi copii, acum, la mai bine de un an de zile de la separare, jurnalista a fost fotografiată în ipostaze tandre alături de noul partener.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Sara Carbonero, operată de urgență după ce i-a recidivat cancerul. Iker Casillas e nedezlipit de ea

Zilele trecute, Sara Carbonero a fost fotografiată într-un centru comercial din Madrid, acolo unde a ieșit alături de partenerul ei, Nacho și de alți prieteni. La un moment dat, însă, cei doi au ieșit la plimbare singuri, iar la un moment dat au fost fotografiați în timp ce erau îmbrățișați și au încheiat seara sărutându-se pasional, potrivit imaginilor făcute publice de sursa citată anterior.

Sara Carbonero și Iker Casillas au anunțat că divorțează  anul trecut

Sara Carbonero și Iker Casillas s-au despărțit anul trecut, după 11 ani de relație, timp în care au avut doi copii. Cei doi au făcut anunțul postând un mesaj pe rețelele sociale.

Sara Carbonero și Iker Casillas/ Getty Images
Sara Carbonero și Iker Casillas/ Getty Images

Atât eu cât și Iker suntem mândri de familia pe care o avem și de iubirea care ne-am umplut de fericire în anii în care am fost împreună.

Azi, această legătură alege drumuri diferite, dar nu departe unul de celălalt deoarece vom continua să ne îndeplinim minunata misiune de a fi părinți.

Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna.

Acum prioritatea este să împărțim această afecțiune pentru bine și educația copiilor noștri astfel încât ei să crească într-un mediu stabil și sănătos.

Acestea fiind spuse, vă rugăm ca viața privată să fie respectată în această perioadă de mare schimbare. Sunt singurele cuvinte pe care noi le vom adresa pe acest subiect în public de acum înainte”, a fost mesajul transmis de cei doi.

În luna februarie a acestui an, cotidianul AS scria că Iker Casillas are o relație secretă cu un influencer din Spania, Rocio Osorno (34 de ani), care lucrează designer de modă în Sevilla.

Sara Carbonero și Iker Casillas, probleme mari de sănătate

Cei doi au trecut prin momente dificile în ultimii ani. În 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer, fiind operată cu succes, iar tot în 2019, când se afla sub contract cu Porto, Casillas a suferit un infarct miocardic.

Iker Casillas (39 de ani) a decis să își pună ghetele-n cui pe 4 august 2020, după ce jucase pentru Porto cinci sezoane. Goalkeeperul a început fotbalul la juniorii lui Real Madrid și a adunat cele mai multe prezențe în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, adică 725.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri