Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick
Divertisment

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au împreună trei copii. / Foto: Profimedia

Cei trei copii ai cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick, apariție rară pe covorul roșu. Ce mari și frumoși s-au făcut!

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick nu au numai o relație trainică și frumoasă, ci și trei copii de care sunt foarte mândri: un fiu de 19 ani, James Wilke, și gemenele de 12 ani, Marion Loretta și Tabitha. Aceștia nu apar des pe covorul roșu, dar au făcut-o la un eveniment în care au fost implicați părinții lor.

Cei trei copii și-au susținut părinții celebri pe Broadway, la lansarea piesei "Plaza Suite", în care joacă atât Sarah Jessica Parker, cât și soțul ei. Zâmbitori și îmbrățișați, copiii au pozat împreună pe covorul roșu, cu James încadrat de surorile lui. Dacă băiatul s-a îmbrăcat într-un costum negru, completat cu cămașă albă și cravată, fetele gemene, cu trăsături destul de diferite, dar ambele foarte frumoase și diafane, au preferat să se îmbrace în rochițe simple, una roz pal și una neagră, scurte până deasupra genunchilor.

Citește și: Cum arată garderoba lui Carrie Bradshaw în 2021. Sarah Jessica Parker, 23 de lecții de stil pe platoul de la „And Just Like That”

copii Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick sunt căsătoriți din 1997

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick formează un cuplu foarte legat. Aceștia împlinesc 25 de ani de mariaj în 2022, iar cea mai mare bucurie a lor, pe lângă cei trei copii, comorile vieții lor, este relația lor.

Citește și: Paparazzii au surprins-o pe Sarah Jessica Parker la plajă, în costum de baie. Cum arată actrița la 55 de ani

Întrebat care este secretul legăturii lor puternice, Matthew Broderick a răspuns, cu sinceritate:  „Nu știu. Continuăm să comunicăm, iar ea este prietena mea cea mai bună. Nu știu exact secretul, dar sunt foarte recunoscător și o iubesc ... este uimitor. Nu-mi vine să cred că au trecut atâția ani. Nu-i simt. Și vorbind despre cât de talentată este soția mea, trebuie să mărturisesc că în această piesă la care am lucrat împreună, chiar dacă am jucat în Boston doar pentru puțin timp, Plaza Suite, este fantastică. Nu am jucat până acum cu ea pe aceeași scenă. Dar mi-am reamintit cât de amuzantă și deșteaptă poate fi, ce actriță grozavă este, ce comediant! Este foarte bună în ceea ce face. Sper ca toată lumea să o poată vedea în această piesă.”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri