Sarah Michelle Gellar
Divertisment

Sarah Michelle Gellar, în "Buffy, spaima vampirilor" / Foto: Profimedia

Sarah Michelle Gellar e neschimbată la 44 de ani! Cum arată nemachiată actrița din "Buffy, spaima vampirilor"

Sarah Michelle Gellar nu este cu mult diferită față de acum 24 de ani când devenea cunoscută grație rolului lui Buffy Summers din "Buffy, spaima vampirilor". Actrița de 44 de ani s-a pozat fără machiaj și arată superb.

Este căsătorită de 20 de ani cu Freddie Prinze Jr., unul dintre starurile filmului "I Know What You Did Last Summer", peliculă în care au jucat împreună. Aceștia au doi copii, o fată și un băiat.

Citește și: Cine este femeia care o ajută pe Shannen Doherty în lupta cu cancerul mamar. Mărturisirile emoționante făcute de actriță: E uimitoare!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sarah Michelle Gellar are parte de o vacanță relaxantă în Hawaii, acolo unde uită și de griji, dar și de machiaj, haine pretențioase și coafuri pline de fixativ. Cu un zâmbet luminos pe chip, blonda s-a pozat pe malul apei și a pus imaginea pe Instagram. Cei care o urmăresc pe rețeaua socială nu au putut să nu remarce faptul că are un chip proaspăt și că este la fel de frumoasă ca pe vremea când era doar o puștoaică.

"Fără machiaj, fără griji, în locul meu preferat" - a scris Sarah în dreptul pozei.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?