Nicoleta Luciu / Foto: Instagram
Divertisment

Nicoleta Luciu / Foto: Instagram

Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj la 43 de ani. Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor atunci când a devenit mamă, fanii nu au uitat-o și o urmăresc în continuare pe rețelele de socializare, unde postează zilnic imagini cu activitățile cotidiene. 

Fosta actriță are grijă de imaginea ei, chiar dacă nu mai este la fel de prezentă în lumea mondenă. De-a lungul timpului a apelat la o mulțime de proceduri care au schimbat-o, însă este foarte deschisă în legătură cu acest subiect și nu-i este teamă să se afișeze naturală în mediul online.

Citește și: Dinu Maxer, despre motivul care a dus la despărțirea de Nicoleta Luciu, în 2005, după 8 ani de iubire. Formau un cuplu superb

Recent, Nicoleta s-a afișat în fața fanilor fără machiaj. Aceasta nu numai că a renunțat la produsele cosmetice, dar nu a folosit nici filtre de înfrumusețare și a realizat un video complet naturală, în timp ce se afla la un tratament facial, menit să-i ofere pielii un aspect mai tânăr și mai revigorant.

Ce intervenții estetice are Nicoleta Luciu

Nu este pentru prima dată când Nicoleta Luciu ajunge în cabinetele medicilor esteticieni pentru diferite proceduri faciale. Acum a făcut doar un tratament de înfrumusețare pentru pielea feței, însă, în urmă cu mai multe luni, vedeta a apelat la mai multe servicii în zona feței, inclusiv o rinocorecție cu acid hialuronic, dar și botox pentru reducerea ridurilor.

Citește și: Nicoleta Luciu, imagine rară pe internet cu mama ei. Femeia care i-a dat viață fostei prezentatoare și-a sărbătorit ziua de naștere

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic. Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri