Sharon și Ozzy Osbourne
Divertisment

Sharon și Ozzy Osbourne / Profimedia Images

Sharon Osbourne, despre secretul mariajului de 40 de ani cu Ozzy Osbourne: „Nu a fost întotdeauna ușor!”

Sharon Osbourne, fosta co-prezentatoare a emisiunii „The Talk”, a dezvăluit care este secretul mariajului de patru decenii cu Ozzy Osbourne, mărturisind că lucurile nu au fost întotdeauna ușoare pentru ei, având de înfruntat multe greutăți. 

Chiar dacă au trecut prin momente dificile de-a lungul anilor, Sharon, în vârstă de 70 de ani, a mărturisit că au reușit să depășească problemele după ce s-au acceptat unul pe celălalt.

Amândoi suntem ciudați”, a mărturisit Sharon în cadrul unui interviu pentru E!News, adăugând: „Poate că par oarecum normală, știi, ținând cont de felul în care mă îmbrac, însă normal nu este un cuvânt pe care îl folosesc des!”

Citește și: Sharon Osbourne, reacție neașteptată cu privire la operația de rinoplastie suferită de Bella Hadid: ”E ridicol!”

Sharon și Ozzy s-au căsătorit în 1981, după ce s-au cunoscut în 1971. De curând, aceștia au sărbătorit 40 de ani de căsnicie, iar aceasta a vorbit despre provocările pe care le-au întâlnit în timpul mariajului. Un moment delicat a fost chiar în 2016, când s-au despărțit pentru o perioadă scurtă după ce ea a aflat că soțul ei i-a fost infidel.

Sharon și Ozzy Osbourne

„Nu a fost ușor, nicio relație nu e ușoară!”, a mărturisit Sharon, care este maa a doi copii: „Trebuie să muncești. Treci prin momente urâte, prin momente rele și momente îngrozitoare. Dar, dacă vă iubiți îndeajuns, veți reuși să le depășiți.

Citește și: Sharon Osbourne, de nerecunoscut pe stradă. Cum arată celebra prezentatoare fără pic de machiaj

De asemenea, Sharon și-a amintit și de un alt moment dificil și, anume, când Ozzy a fost dat afară din trupa, din cauza abuzului de substanțe interzise. Atunci, ea l-a ajutat să-și învingă dependența și să se lanseze ca artist solo.

„Trebuie să conștientizezi că este important să accepți omul de lângă tine așa cum este. Niciodată nu va fi așa cum îți dorești tu să fie. Trebuie doar să-l accepți. Are și părți bune, și părți rele. Dacă îl iubești suficient, atunci le accepți și conștientizezi că nu le poți schimba”.

Sharon Osbourne nu s-a temut să vorbească despre operații estetice

sharon osbourne

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

"Mi-am făcut un facelift complet în octombrie și arătam ca una din mumiile alea pe care le înfășori în bandaje. A durut ca naiba. Nici nu aveți idee", a povestit Sharon pentru jurnaliștii de la Sunday Times, în 2022, cărora le-a spus și că a fost șocată când s-a văzut pentru prima dată după operație.

"I-am zis chirurgului: 'Cred că glumești'. Un ochi era diferit față de celălalt. Arătam ca un ciclop (figură mitică de uriaș care avea un singur ochi în mijlocul frunții n.r.). Tot ce îmi mai trebuia era o cocoașă", a mai mărturisit aceasta. Sharon nu a fost singura supărată din cauza rezultatului, ci la fel a fost și soțul ei, Ozzy Osbourne, care a încercat să o facă să înțeleagă că situația ei se va rezolva. Muzicianul i-a spus: "Nu-mi pasă cât costă, trebuie să refaci operația". În prezent, vedeta tv este mulțumită de cum arată, după ce a reparat daunele făcute de chirurgul la care a fost în octombrie.

Nu este pentru oprima dată când Sharon Osbourne a vorbit despre operațiile estetice. În 2013 a scris în cartea ei, "Unbreakable", despre numeroasele intervenții prin care trecuse până la acel moment, inclusiv o micșorare de sâni și o liposucție abdominală, iar în 2019 a mărturisit că a umblat la față și gât. Sinceră, aceasta a mărturisit că nu are vreo parte a corpului nemodificată în vreun fel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri