Sharon Osbourne Bella Hadid
Divertisment

Ce spune Sharon Osbourne despre rinoplastia suferită de Bella Hadid la 14 ani / Getty Images

Sharon Osbourne, reacție neașteptată cu privire la operația de rinoplastie suferită de Bella Hadid: ”E ridicol!”

Sharon Osbourne, fosta prezentatoare TV în vârstă de 69 de ani, este recunoscută pentru faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru mici ”ajustări”, însă ea a declarat de curând că nu este de acord cu intervenția făcută de Bella Hadid la doar 14 ani.

În cadrul unei apariții în emisiunea ”Talk TV”, Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, și-a exprimat dezaprobarea față de operația de rinoplastie suferită de Bella Hadid la 14 ani, catalogând intervenția drept ”iresponsabilă” și ”ridicolă”.

Citește și: Sharon Osbourne, despre operația estetică nereușită, suferită anul trecut: “Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop”

Deși a încurajat persoanele nemulțumite de aspectul fizic să apeleze la bisturiu dacă își permit acest lucru, Sharon Osbourne a avut o altă părere legată de Bella Hadid, care a dezvăluit de curând că a apelat la rinoplastie. Mai exact, ea a susținut că modelul n-ar fi trebuit să-și facă acea operație la o vârstă atât de fragedă.

”Cred că decizia Bellei de a-și corecta nasul la 14 ani este foarte, foarte iresponsabilă, întrucât fața ei nici nu se oprise din dezvoltare. Pariez că ea a avut mai multe intervenții, întrucât apar schimbări odată cu înaintarea în vârstă, iar asta e ridicol.”, a mai adăugat ea, potrivit Daily Mail. 

Bella Hadid și-a operat nasul la 14 ani

Bella Hadid, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, a negat ani de zile la rând că ar fi apelat la bisturiu pentru mici ”ajustări”, însă de curând, în cadrul unui interviu pentru ”Vogue”, aceasta a recunoscut că și-a operat nasul pe când avea doar 14 ani, regretând acum acea decizie.

Citește și: Bella Hadid, adevărul despre intervențiile estetice. Cea mai frumoasă femeie din lume dezvăluie operația pe care a făcut-o la 14 ani

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”, a spus ea în cadrul interviului. 

La scurt timp după ce această informație a făcut înconjurul lumii, mama modelului, în vârstă de 58 de ani, a fost criticată dur de internauți pentru faptul că i-a permis fiicei ei să apeleze la operațiile estetice la doar 14 ani.

Citește și: Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, fiecare noapte!” Modelul se luptă de ani de zile cu depresia

”La 14 ani ești pur și simplu mult prea mică pentru a-ți face o rinoplastie. Yolanda n-ar trebui să aibă copii.”, a fost reacția unui internaut, în timp ce un altul a comentat: ”Bella Hadid și-a operat nasul la 14 ani? Sper că există un loc special în Iad pentru Yolanda.”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri