Sharon Osbourne
Divertisment

Sharon Osbourne a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj / Profimedia Images

Sharon Osbourne renunță la operațiile estetice. Celebra prezentatoare și-a schimbat radical fizionomia: „Timpul e împotriva mea”

Sharon Osbourne a dezvăluit că nu va mai apela niciodată la operațiile estetice. Celebra prezentatoare a luat decizia după ultima intervenție, care a făcut-o să „arate ca un ciclop”. 

Vedeta în vârstă de 70 de ani este cunoscută pentru faptul că a ajuns de multe ori pe mâna medicilor esteticieni. Aceasta a vorbit în nenumărate interviuri și chiar și în cartea sa din 2013, „Unbreakable”, despre intervențiile sale, la acel moment având o micșorare de sâni și o liposucție abdominală.

Sharon nu s-a oprit aici, iar în 2019 a mărturisit că a umblat la față și gât. Potrivit declarațiilor sale sincere, în prezent, prezentatoarea nu are vreo parte a corpului nemodificată în vreun fel.

Citește și: Sharon Osbourne, reacție neașteptată cu privire la operația de rinoplastie suferită de Bella Hadid: ”E ridicol!”

Cu toate acestea, ultima operație estetică a lăsat-o pe vedetă cu un gust amar. Osbourne a declarat că liftingul facial a făcut-o să semene „cu un ciclop”, mărturisind că nu s-a mai recunoscut atunci când s-a privit în oglindă. 

„Sunt dezamăgită de acel lifting facial. M-am speriat cumplit. Nu am ce să fac, timpul e împotriva mea. Nu-mi voi mai face nicio modificare”, a declarat Sharon pentru The Sun. 

Citește și: Sharon Osbourne, de nerecunoscut pe stradă. Cum arată celebra prezentatoare fără pic de machiaj

Promisiunea vedetei vine după ce, recent, aceasta a glumit pe seama operației sale, spunând că arăta că „un ciclop”. „A fost îngrozitor. A durut ca naiba. Nici nu aveți idee. I-am zis chirurgului: 'Cred că glumești'. Un ochi era diferit față de celălalt. Arătam ca un ciclop (figură mitică de uriaș care avea un singur ochi în mijlocul frunții n.r.). Tot ce îmi mai trebuia era o cocoașă”, a spus prezentatoarea. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?