Sofia Vergara/ Profimedia
Divertisment

Sofia Vergara/ Profimedia

Sofia Vergara a atras toate privirile în vacanța din Italia. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie verde neon

Sofia Vergara se bucură de vacanța din Italia, unde își petrece timpul la piscină și pe plajă. Actrița din „Modern Family”, în vârstă de 51 de ani, nu uită de fanii ei, chiar dacă e în concediu, și postează deseori fotografii cu tot ceea ce face pe parcursul vacanței sale. 

Recent, vedeta și-a arătat formele voluptoase și silueta de invidiat într-un costum de baie întreg, verde neon, realizând o ședință foto la cazarea din Italia. De-a lungul timpului, Sofia a reușit să strângă o comunitate uriașă pe contul ei de Instagram, iar zilele trecut a depășit pragul de 30 de milioane de urmăritori. Aceasta a vrut să le mulțumească fanilor săi că sunt alături de ea și o susțin în toate proiectele, iar fotografiile îndrăznețe au fost exact cadoul perfect. 

Citește și: Sofia Vergara, corp de zeiță în prag de 51 de ani. Actrița a pozat topless în timp ce se relaxa la piscină

„30.000.000 de urmăritori!! Vă mulțumesc tuturor! Vă mulțumesc că sunteți mereu alături de mine! Vă mulțumesc că mă susțineți mereu în tot ceea ce fac!! Pupici din Italia”, a scris Sofia în descrierea postării de pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, Sofia a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără de atunci, cu păr perfect, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc. Formele ei au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Citește și: Sofia Vergara, fotografie din culisele emisiunii „America's Got Talent”. Cum arată vedeta în spatele camerelor de filmat

Când avea în jur de 20 de ani, Sofia Vergara era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri