Sofia Vergara/ Profimedia
Divertisment

Sofia Vergara/ Profimedia

Sofia Vergara, primele imagini după despărțirea de Joe Manganiello. Cum a fost surprinsă actrița în vacanța din Italia

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după șapte ani de căsnicie, anunțul fiind făcut de actriță pe rețelele de socializare. Separarea lor a venit în timp, după ce s-au dezvoltat în direcții diferite, potrivit unui apropiat al celor doi. 

În prezent, actrița care a împlinit recent vârsta de 51 de ani, se află într-o vacanță în Italia împreună cu prietenele ei, iar imaginile apărute în mediul online o arată pe vedeta de la Hollywood într-o dispoziție destul de bună. Sofia a plecat în Europa încă de la începutul lunii iulie pentru a-și sărbători ziua de naștere, fiind în Italia în momentul când a anunțat că ea și soțul ei au decis să divorțeze. 

Sofia Vergara/ Foto: Instagram
Sofia Vergara/ Foto: Instagram

Citește și: Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după șapte ani de căsnicie. Un apropiat a rupt tăcerea: „Și-au dat seama că sunt prea diferiți”

„Am luat decizia grea de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și cărora le pasă unul de celălalt foarte mult, vă rog să ne respectați intimitatea în această perioadă în care începem o nouă fază a vieții noastre”, este mesajul publicat de actriță pe contul său de Instagram. 

Sofia nu a lăsat separarea de Joe Manganiello să-i strice vacanța și, implicit, ziua de naștere, astfel că, în imaginile de pe rețeaua de socializare actrița pare că s-a distrat de minune alături de prietenele sale. Vedeta purta o rochie lungă, albastră, cu imprimeuri florale și cu un decolteu amplu, pe care a asortat-o cu o pereche de platforme maro și o geantă albă. Actrița nu s-a oprit din zâmbit în timp ce realiza selfie-urile în oglindă împreună cu cele trei prietene ale sale. 

Sofia Vergara/ Foto: Instagram
Sofia Vergara/ Foto: Instagram

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au căsătorit în Florida, Statele Unite ale Americii, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte peste 400 de invitați și nu au copii împreună. Surse citate de către Daily Mail susțin că separarea a venit după ce aceștia au început să se cunoască mai bine și au realizat că sunt prea diferiți.

„Joe este un copil mare, adoră să se joace Dungeons & Dragons, iubește wreslingul, știe totul despre jocurile video, despre filmele cu super eroi, despre cărțile cu benzi desenate, merge la concerte. Îi place distracția”, a explicat un apropiat al celor doi.

Citește și: Sofia Vergara a atras toate privirile în vacanța din Italia. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie verde neon

„Îi place să iasă afară, să petreacă timp de calitate. Când este momentul să fie serios și când trebuie să lucreze, el își arată o altă parte, însă este plin de viață, foarte distractiv”, a mai dezvăluit sursa, adăugând: „A fost atras imediat de Sofia, care este opusul lui. Sigur că și ei îi place să se distreze și să iasă în oraș, însă este mult mai concentrată pe lucrurile fine. Îi plac călătoriile, să fie o celebritate. A fost întotdeauna sexy și frumoasă, a avut totul la picioare. În același timp, Sofia este temperamentală, se supără repede din nimicuri. Au ajuns aici pentru că nu mai sunt relaxați împreună. Vor rămâne prieteni, e clar, însă nu mai există nicio legătură romantică între ei. S-au dezvoltat separat și nu mai e nimic de făcut”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?