lorena buble 123
Divertisment

Sora mai mică a Lidiei Buble, dezvăluiri emoționante: Când aveam 2 săptămâni, Lidia m-a scapăt din brațe și era să mor

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că era să își piardă viața la numai două săptămâni de la naștere. Aceasta a dezvăluit într-un Instastory că medicii i-au recomandat mamei sale să o avorteze, pentru că risca să își piardă viața la naștere, atât ea, cât și copilul.

“Medicul i-a spus mamei că sunt șanse slabe să trăiesc, iar dacă voi trăi, voi avea un handicap!”

Lorena Buble a spus pe Instagram că mamei sale i s-a recomadat să o avorteze, din cauză că sarcina era una cu probleme. “Vreți ca ceilalți 10 copii să rămână fără mamă?”, a încercat medicul să o convingă. Mezina familiei Buble, al 11-lea copil, a povestit cum s-a întâmplat totul.

“Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana. Medicul i-a spus: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap.

“Copilul va avea o viață chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naștere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la față, înghițisem lichid, aveam cordonul înfășurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble.

VEZI SI: Cele mai frumoase sate din Apuseni, locurile unde tradițiile și frumusețea naturii te vor cuceri

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Lorena era să își piardă viața la două săptămâni de la naștere: “Lidia m-a scapăt din brațe ”

“Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un momentdat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena.

VEZI SI: 

Cele mai bune uleiuri de păr. Cum să ai un păr frumos și sănătos cu ajutorul remediilor naturiste

Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri