National Television Awards - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Soțul prezentatoarei Kate Garraway, internat de șase luni la ATI cu COVID-19: ”Nu a rostit un cuvânt, poate rămâne așa ani de zile!”

Ultimele șase luni de zile au fost un adevărat coșmar pentru o prezentatoare TV al cărei soț a fost diagnosticat cu COVID-19. Bărbatul s-a infectat la finalul lunii martie, iar de curând a împlinit 184 de zile de când e în spital.

Derek Draper, soțul lui Kate Garraway, prezentatoare la ”The Good Morning”, ediția britanică, a devenit cel mai longeviv bolnav din Marea Britanie care luptă infecția cu COVID-19 în spital.

Warner Bros. Studio Tour Event - Arrivals
WATFORD, ENGLAND - MARCH 28: Kate Garraway attends the Warner Bros Studio Tour on March 28, 2017 in Watford, United Kingdom. (Photo by John Phillips/Getty Images)

Prezentatoarea TV și familia ei au trecut prin luni de zile de coșmar de când soțul ei a fost internat în spital pe 28 martie. A petrecut nu mai puțin de 184 de zile în spital, timp în care a ieșit și a intrat la Terapie Intensivă, unde a stat și în comă indusă.

Potrivit Daily Mirror, bărbatul este cel mai longeviv supraviețuitor de coronavirus care primește în continuare tratament în spital. Acest titlu l-a primit după ce Fatima Bridle s-a întors acasă după 141 de zile petrecute în spital, dintre care 105 petrecute având nevoie de ajutor pentru a respira.

Cine este Lauren Sanchez, iubita celui mai bogat om din lume, Jeff Bezos. Ce se știe despre relația lor controversată

”Kate a fost foarte puternică, iar forța ei ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru mulți dintre noi.”, a mărturisit una dintre prietenele lui Kate, potrivit sursei citate.

”Adevărul este că progresul este foarte, foarte încet. Derek e spitalizat de șase luni. A fost incredibil de greu pentru Kate, pentru că uneori arăta semne de îmbunătățire a stării de sănătate, iar după 24 de ore, starea i se înrăutățea. A fost, fără doar și poate, un pas înainte, doi înapoi.”, a mai mărturisir sursa respectivă.

În tot acest timp Kate nu l-a putut vizita pe Derek, tatăl celor doi copii ai ei, Darcey și Billy, întrucât restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De multe ori, însă, medicii și asistentele au sunat-o pe Facetime de lângă Derek. Din păcate, însă, el nu poate comunica și, deși, este un pic conștient, acesta nu a rostit primul cuvând de când a fost depistat pozitiv pentru coronavirus și i-a fost indusă coma în iulie.

”Am trăit pe telefoane 24 din 7, așteptând vești de la Derek. Medicii m-au avertizat că starea lui de sănătate poate rămâne așa pentru ani de zile, motiv pentru care trebuie să-mi văd de viața mea în timp ce așteptăm vești de la el.”, a mărturisit și Kate.

ADELE, APARIȚIE SPECTACULOASĂ DUPĂ CE A SLĂBIT 50 KG. CE IMAGINE A POSTAT PE INSTAGRAM

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri