kate middleton
Divertisment

Kate Middleton s-a jucat minute bune cu câinele familiei. / Foto: Profimedia

Cum se menține în formă Kate Middleton. Prințesa reușește să facă sport chiar și atunci când își pregătește copiii pentru școală

Kate Middleton are un program încărcat, asta pentru că, pe lângă îndatoririle regale, reușește să fie alături și de cei trei copii ai săi. Deși are o bonă care o ajută cu cei mici, ea se implică la fel mult în educația și îngrijirea lor.

Pe lângă aceste responsabilități, prințesa de Wales reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dezvăluind recent care este secretul său. Potrivit declarațiilor, soția prințului William încearcă să-și facă antrenamentele în timp ce își pregătește cei trei copii, pe prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, pentru școală. 

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Kate, în vârstă de 41 de ani, a găzduit joi o conferință de presă pentru echipa de rugby a Angliei, sărbătorind succesul acesteia în finala Cupei Mondiale a Ligii de Rugby, în noiembrie 2022. În timpul evenimentului, prințesa a povestit cum sunt diminețile la ea acasă și cum își face timp pentru fitness.

Unul dintre sportivi a întrebat-o pe prințesa de Wales dacă merge la sală, iar aceasta a răspuns: „Alerg toată ziua după copii și ori de câte ori pot, îmi fac și exercițiile fizice. Câteodată sar și cu ei pe trambulină înainte de a-i duce la școală, dacă se pune”. 

Kate Middleton și prințul William, care îi au împreună pe George, în vârstă de 9 ani, Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Louis, în vârstă de 4 ani, sunt foarte pasionați de sport, iar copiii lor au moștenit acest interes. 

„Suntem competitivi unul cu celălalt. Toți iubim sportul, iar Louis adoră rugby-ul. Ei sunt acum la vârsta la care le place să alerge”, a mai spus Kate. 

Citește și: Kate Middleton dezvăluie motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul: „Ea a ținut foarte mult la tradiții”

Prințesa le-a dezvăluit jucătorilor că a urmărit împreună cu familia sa finala Cupei Mondiale la televizor, unde echipa Angliei a învins Franța cu un scor de 28-24. Etapa a fost deosebit de intensă pentru echipa națională, deoarece echipa nu a mai câștigat un turneu din 2008.

Kate a devenit patroana cluburilor Rugby Football Union și Rugby Football League în februarie 2022. Aceasta a primit acest rol de la Regina Elisabeta, rol care i-a aparținut cândva prințului Harry. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri