Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco / Foto: Getty Images

Starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco, în continuare delicată. Palatul regal, anunț neașteptat: ”E în convalescență!”

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors din Africa de Sud în urmă cu mai bine de o săptămână, însă va mai trece o perioadă de timp până când aceasta va putea fi văzută la evenimentele publice. Potrivit unui comunicat transmis de palatul princiar din Monaco, soția prințului Albert își va petrece următoarele săptămâni odihnindu-se.

Palatul princiar din Monaco a anunțat că prințesa Charlene nu va participa la evenimentele organizate de celebrarea zilei naționale a principatului, întrucât se odihnește în urma operației pe care a suferit-o în urmă cu câteva luni, conform Agerpres. 

De asemenea, reprezentanții palatului au precizat că Charlene, fosta înotătoare de performanţă în vârstă de 43 de ani, se va afla în convalescenţă într-o locaţie secretă şi îşi va relua îndatoririle publice odată ce sănătatea i-o va permite.

"Este necesară o perioadă de calm şi de odihnă pentru ca Prinţesa Charlene să aibă parte de cea mai bună însănătoşire", a precizat palatul.

"După ce s-a luptat cu o sănătate precară în ultimele luni, prinţesa se află în convalescenţă şi va continua să se recupereze în săptămânile următoare", a adăugat acesta.

Charlene, care s-a căsătorit cu prinţul Albert de Monaco în 2011, în cadrul unei ceremonii fastuoase, s-a întors în principat la începutul acestei luni după ce a petrecut o mare parte a anului în ţara sa natală, Africa de Sud.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

Şederea ei în Africa de Sud a suscitat speculaţii despre o posibilă ruptură în interiorul cuplului regal, zvonuri pe care familia regală le-a negat.

Palatul a adăugat că prinţesa are nevoie de timp pentru a-şi reveni dintr-o "stare de oboseală generală profundă".

În Africa de Sud, soţia Prinţului Albert de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a suferit pe 13 august o intervenţie chirurgicală, despre care puţine detalii au fost făcute publice.

În luna septembrie, prinţesa a fost transportată de urgenţă la spital după ce s-a simţit rău din cauza complicaţiilor apărute în urma unei infecţii severe la nivelul urechilor, nasului şi gâtului pe care o contractase în luna mai. La începutul lunii octombrie, Charlene a suferit o operaţie sub anestezie generală legată de această infecţie.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Fotografiile date publicităţii de palat la întoarcerea în Monaco o arată pe Charlene purtând mască de protecţie, cu un braţ în jurul soţului ei şi cu celălalt ţinându-şi copii în faţa scărilor albe ale palatului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Charlene a înotat pentru Africa de Sud la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri