kristin davis, sarah jessica parker, cynthia nixon
Divertisment

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker și Cynthia Nixon, pe covorul roșu de la premiera "And Just Like That". / Foto: Profimedia

Stilate ca întotdeauna. Kristin Davis, Sarah Jessica Parker și Cynthia Nixon, seducătoare la premiera "And Just Like That"

A fost o seară mare pentru actrițele din "Sex and the City". Trei dintre ele, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon și-au unit forțele pentru un sezon-eveniment care urmărește viața lor la 50 de ani, după toate aventurile și nebuniile pe care le făceau la 30.

Premiera "And Just Like That", serialul de 10 episoade pentru care numai Sarah Jessica Parker a primit mai bine de un milion de dolari pentru fiecare capitol, a avut loc la New York.

Citește și: Cum arată garderoba lui Carrie Bradshaw în 2021. Sarah Jessica Parker, 23 de lecții de stil pe platoul de la „And Just Like That”

Kristin Davis

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au avut toate privirile ațintite asupra lor, din momentul în care au pășit pe covorul roșu al premierei "And Just Like That". Cele trei protagoniste și-au reluat rolurile care le-au consacrat.

Serialul îmbină poveștile de iubire, dramele și moda, pe fundalul unuia dintre cele mai agitate și fermecătoare orașe ale lumii, New York. Tot aici a avut loc și premiera la care cele trei dive au apărut împrumutând elemente stilistice ale personajelor pe care le interpretează.

Sarah Jessica Parker s-a îmbrăcat în stilul Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a îmbrăcat o ținută făcută parcă pentru personajul ei, Carrie Bradshow, o rochie strâmtă pe talie, cu tul amplu în partea de jos.

Cynthia Nixon a ales o ținută portocalie, cu elemnte ce amintesc de costumul masculin, cu nasturi, manșete și guler de cămașă, în timp ce Kristin Davis a purtat o rochie elegantă, clasică, bleumarin, pe care ar alege-o cu siguranță și personajul ei, romantica Charlotte York.

Cynthia Nixon

Citește și: Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de fiica ei. Tabitha se transformă într-o frumoasă domnișoară

Nu a lipsit nici Chris Noth, cel care-l interpretează pe Mr. Big, partenerul din film al lui Carrie Bradshaw, cu care SJP a glumit și s-a îmbrățișat pe covorul roșu. Aceasta a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Matthew Broderick, și de fiul lor de 19 ani, James, care au purtat costume identice și au susținut-o pe cea mai importantă femeie din viața lor.

Foto: Profimedi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri