Tammy Hembrow
Divertisment

Tammy Hembrow, supranumită regina fitnessului / Foto: Instagram

Tammy Hembrow, supranumită regina fitnessului, transformare radicală. Cum arăta înainte să facă din sport o carieră

A devenit faimoasă pentru felul în care arată, iar iubirea pentru sport a transformat-o în milionară. Tammy Hembrow are 27 de ani, este mama a doi copii și are un trup la care visează multe femei. A devenit celebră grație Instagramului, acolo unde postează deseori imagini din viața de zi cu zi și scurte antrenamente pe care le face zilnic. Însă nu a arătat mereu așa.

Recent, blonda din Australia a arătat transformarea ei din ultimii ani. Dacă la început, când era novice în ale sportului și nutriției nu știa ce să mănânce și ce exerciții fizice să facă pentru a ajunge în forma fizică dorită, astăzi se poate numi expertă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: La 57 de ani, Kathy Jacobs devine cel mai în vârstă model care pozează pentru Sports Illustrated Swimsuit 2021

Tammy a pus pe Instagram un colaj cu două poze și cu greu se poate spune că este vorba despre aceeași persoană. Despre imaginea din stânga, tânăra mămică spune că o înfățișează pe vremea când făcea mult cardio, mânca foarte puțin și nu avea nicio idee valoroasă despre ceea ce ar trebui să facă.

"În drepta sunt eu astăzi. Mă antrenez în mod constant și eficient, în cea mai mare parte a timpului cu greutăți. Mănânc atât de multă mâncare sănătoasă și mă răsfăț cu câte o gustare bună de fiecare dată când vreau. Locul în care mă aflu astăzi atât fizic, cât și psihic este incredibil. Am trecut de la a mă simți pierdută la a-mi iubi viața", a scris Tammy în dreptul imaginilor în costum de baie.

Cine este Tammy Hembrow

Tammy Hembrow este un star al Instagramului. Cu aproape 13 milioane de urmăritori, modelul fitness în vârstă de 27 de ani este o adevărată inspirație pentru pasionații de sport, iar formele sale ar putea să concureze cu ușurință cu cele ale lui Kim Kardashian.
Extrem de activă pe Instagram, Tammy postează tot felul de fotografii din sala de forță, prin care își ține fanii la curent cu cele mai eficiente exerciții pentru obținerea condiției fizice dorite. De asemenea, aceasta nu ezită să-și etaleze silueta de invidiat și în cele mai decupate costume de baie.

Citește și: Regina fitnessului, Tammy Hembrow, impresionează din nou. Modelul și-a etalat corpul tonifiat într-o rochie extrem de decupată

Deşi este tânără, frumoasa blondă este mama unui băiețel pe nume Wolfie, în vârstă de 5 ani și a unei fetițe pe nume Saskia, în vârstă de patru ani. Cu toate acestea, Tammy ar putea cu ușurință să treacă drept sora lor mai mare, căci la cum arată, nimeni nu ar bănui că a trecut prin două sarcini.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri