Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul
Divertisment

Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul / Getty Images, Profimedia Images

Thomas, tatăl lui Meghan Markle, vrea să facă pace cu fiica lui: „Vreau să-mi cunosc nepoții înainte să mor!”

Thomas, tatăl lui Meghan Markle, este din nou în centrul atenției, întrucât a oferit un interviu în care a vorbit despre dorința de a-și vedea nepoții.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Good Morning Britain, Thomas Markle, în vârstă de 79 de ani, a vorbit despre fiica lui și despre prințul Harry. Ba mai mult, acesta i-a implorat să-i permită să-și vadă nepoții și a declarat că nu și-a mai văzut fiica de cinci ani, de când se afla pe un pat de spital.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale. Thomas Markle n-a mai vorbit cu fiica lui de trei ani

„Sunt sfâșiat de durere. Sunt foarte supărat. Este foarte neplăcut să-i faci așa ceva unui bunic, să-i renegi dreptul de a-și vedea nepoții”, a spus el, potrivit Daily Mail.

„În California pot să-i dau în judecată pentru asta, dar nu vreau să fac asta. N-am făcut nimic greșit. Se spune că sunt un tip rău, dar nu este adevărat”, a mai explicat bărbatul.

Sunt chiar un tată iubitor, iar ea știe acest lucru, nu există scuză pentru felul în care s-a purtat cu mine”, a mai explicat bărbatul.

Thomas Markle Junior

Vorbind despre fiica lui, Thomas a declarat: „Meghan a locuit cu mine din clasa a șasea până la liceu și niciodată nu am văzut-o așa. Nu recunosc femeia în care s-a transformat. Sunt șocată. Nu este femeia pe care o știam fiica mea”.

De asemenea, el a insistat că își dorește să-și cunoască nepoții înainte să moară și a spus că nu crede că William și Harry se vor împăca.

„Sunt deschis la asta oricând, dar nu cred că se va întâmpla. El își dorește acea pace”, a spus Thomas.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Întrebat dacă prințul Harry ar trebui blamat, Thomas Markle a declarat: „Cred că ea l-a influențat mai mult. Sunt aici pentru ea, o iubesc. O voi iubi întotdeauna. Lucrurile nu se vor schimba niciodată. Vreau să dau de ea și să-mi permită să-mi cunosc nepoții. Oamenii merg la închisoare cinci ani și sunt iertați. Eu nu am făcut nimic. Mi-am cerut întotdeuna scuze, dar nu am făcut nimic greșit.”

De ce s-a rupt legătura dintre Meghan Markle și tatăl ei

Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle

Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl ei din 2018, cu două zile înainte de a merge spre altar pentru a se căsători cu prințul Harry. Ceea ce a făcut-o să ia această decizie a fost un "joc" pe care bărbatul l-a pus la cale: a stabilit cu paparazzii să fie fotografiat în timp ce probează costume pentru nunta fiicei lui, pentru a apărea în presă, lucru care a mâhnit-o profund pe fosta actriță. "Mi-am cerut iertare de o sută de ori. Sunt confuz. Nu am un răspuns și vreau unul. Dacă aș fi făcut ceva de neiertat, aș fi înțeles, dar nu am făcut. Nu cunosc pe nimeni care să fie atât de rece și să facă asta, dar iată că Meghan mi-a făcut-o mie, iar Harry îi face la fel tatlui său", a încheiat Thomas Markle interviul dat chiar din casa lui din California.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri