iHeartRadio Music Awards, Winners Walk, Dolby Theater, Los Angeles, USA - 27 May 2021
Divertisment

Megan Fox, Foto: Profimedia

Ținuta purtată de Megan Fox la sală. Actrița arată senzațional și în zilele obișnuite, când nu se află pe covorul roșu

De când și-a confirmat relația neașteptată cu rapper-ul Machine Gun Kelly, Megan Fox a ajuns din nou în primele pagini ale tabloidelor. Măgulită de atenția acordată, frumoasa brunetă se asigură impresionează prin fiecare apariție, chiar și în zilele obișnuite, când nu are parte de evenimente pe covorul roșu.

Surprinsă în timp ce se îndrepta spre sala de forță, actrița, în vârstă de 35 de ani, a reușit atragă privirile chiar și într-o ținută ușor băiețească. Deși esta mama a trei copii, Megan a dovedit încă o dată arată la fel de bine ca înainte de naștere, purtând o bustieră gri, care i-a scos în evidență abdomenul tonifiat, dar și tatuajul de pe coastă.

Citeşte şi: Eva Longoria, fabuloasă la 46 de ani! Arată demențial într-un costum de baie albastru aprins

În locul colanților preferați de multe femei, starul din "Transformers" a optat pentru o pereche de pantaloni largi de trening, pe care i-a suflecat în talie, dezvăluind și mai mult din abdomenul de care este cu siguranță mandră.

Megan fox, surprinsă în timp ce mergea la sală

Megan Fox, dieta și rutina sport

Silueta de invidiat a lui Megan Fox se datorează cu siguranță genelor sale bune, dar și a stilului de viață. Conform interviului acordat pentru E !, există câteva lucruri de la care actrița nu se abate, atunci când vine vorba de păstrarea formei fizice.

1. Nu are "cheat days" (zile în care trișează și consumă ce alimente doreşte)

Când Fox încearcă să slăbească, nu-și acordă prea multă libertate atunci când vine vorba de alegerile sale alimentare.

"Nu trișez. Dacă fac ceva, o fac cum trebuie, fapt pentru care nu am zile în care trișez, mâncând alimente interzise. Dar daca avea "cheat days", alege pizza sau tort", a spus Megan pentru E!.

2. Consumă smoothie-uri

Deși încearcă evite carbohidrații, actrița nu spune nu fructelor.

"Preferatul lui Megan este smoothie-ul roșu, care poate conține orice fel de fructe de pădure, ceai Chai, o lingură de pudră proteică ​​și puțin lapte de migdale", a declarat pentru People antrenorul ei, Harley Pasternak.

Citeşte şi: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

3. Face antrenamente în circuit

"Face exerciții avansate de două ori pe săptămână. Cardio cu greutăți foarte mari și antrenamente în circuit. Există cinci etape: o încălzire cardio de cel puțin cinci minute, un exercițiu pentru partea inferioară a corpului, un exercițiu de tonifiere a părții superioare a corpului, apoi un exercițiu de sculptat abdomenul și, în cele din urmă un exercițiu de răcire, timp de cinci minute ”, a spus antrenorul lui Megan.

Etichete: silueta , megan fox , aparitie

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?