Tom Parker
Divertisment

Tom Parker, solistul de la The Wanted, a anunțat că a primit vești bune de la medici/ Instagram

Tom Parker, anunț neașteptat la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă: ”Am lacrimi în ochi. Suntem fericiți!”

Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted”, care a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă în stadiul patru, a dezvăluit că a primit vești bune de la medici și totul ”se află sub control”.

La mai bine de un an și jumătate de când dezvăluia că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, ce nu poate fi operată, Tom Parker, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că medicii i-au dat vești bune în urma investigațiilor pe care le-a făcut de curând.

”Tumora pe creier este stabilă și sub control.”, a dezvăluit artistul, care de curând a fost supus unui examen cu un computer tomograf.

Citește și: Tom Parker, solistul de la The Wanted, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ”Oare o să mor? Asta e întrebarea”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Tom Parker, prima imagine după ședințele de chimioterapie. Artistul și-a prezentat fiul: ”E lumina de la capătul tunelului!”

”Am lacrimi în ochi. Tumora pe creier este sub control. Am primit rezultatele ultimelor investigații și sunt încântat să vă spun că e stabilă. Nu ne-am fi putut dori ceva în plus. Suntem în culmea fericirii.”, a mai scris artistul pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa și de cei doi copii ai lor.

Tom Parker a anunțat că are cancer anul trecut, în septembrie

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, iar în iulie 2018 ei s-au căsătorit. De asemenea, Tom Parker și au împreună doi copii - o fiică, Aurelia Rose, de aproape trei ani și un băiat Bodhi, născut anul trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri