KIIS FM's 2012 Jingle Ball - Night 2 - Show
Actualitate

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Tom Parker, solistul de la The Wanted, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ”Oare o să mor? Asta e întrebarea”

Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted” diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, a vorbit, în cadrul unui documentar, despre lupta cu cancerul pe care o duce de mai bine de un an de zile.

Tom Parker, în vârstă de doar 33 de ani, a dezvăluit în luna septembrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, inoperabilă.  Acum,  el a vorbit despre lupta pe care o duce de atunci și a mărturisit că mereu s-a întrebat ”Oare voi muri?”. Cei doi copii pe care-i are, dar și soția lui i-au dat putere să meargă mai departe.

Potrivit Daily Mail, artistul se confruntă cu pierderi de memorie pe termen scurt și a petrecut aproape trei luni în pat, din cauza bolii.

Citește și: Tom Parker, prima imagine după ședințele de chimioterapie. Artistul și-a prezentat fiul: ”E lumina de la capătul tunelului!”

”E foarte greu să mă gândesc la viitor. Nu vreau să știu. Nu cred că știi ce gândești despre moarte până când nu te confrunți cu ea. O să mor? Astea e întrebarea pe care mi-o pun des.”, a mai spus el.

Totodată, el a mărturisit că își dorește ”să fie cea mai bună versiune a lui” și încearcă să fie cât mai activ. În plus, el e încântată de reunirea trupei ”The Wanted”, care va avea loc în curând. 

”Nu vreau ca oamenii să se poarte diferit cu mine doar pentru că sunt bolnav. Sunt mai puternic, însă mi-e greu să mă gândesc la viitor.”, a mai precizat el.

Kelsey, soția artistului, a vorbit și ea despre lupta pe care o duce partenerul ei.

Citește și: Noi detalii despre Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă. Ce s-a întâmplat cu artistul după chimioterapie

”E foarte greu să-mi privesc soțul trecând prin asta. Pur și simplu îmi doresc să fiu eu acolo, să fac lucruri pentru el.”, a declarat tânăra.

Tom Parker și Kelsey s-au căsătorit în 2018 și au împreună doi copii - o fiică, Aurelia Rose și un băiat Bodhi, născut anul trecut.

Dezvăluirile făcute de Tom Parker i-au adus numeroase reacții din partea fanilor, care n-au putut să nu-l felicite pentru curajul de a vorbi despre momentele dificile pe care le trăriește.

”Ce inspirație. Nu pot să-mi imaginez prin ce treceți tu și familia ta. Continuă să lupți.”, ”Un erou!”, ”Ești un bărbat puternic, Tom.”, au fost câteva dintre mesajele distribuite pe rețelele sociale.

Tom Parker a anunțat că are cancer anul trecut, în septembrie

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar în urmă cu mai bine de o lună de zile au devenit părinții unui băiețel.

Etichete: cancer , tom parker , the wanted

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri