Tori Spelling și fostul ei soț, Dean McDermott
Divertisment

Tori Spelling și fostul ei soț, Dean McDermott / Getty Images

Tori Spelling, adevărul despre motivul pentru care ea și soțul ei au dormit în camere separate timp de trei ani: „A fost alegerea lui!”

Tori Spelling, actrița în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea și fostul ei soț au dormit în camere separate cu trei ani înainte de a se despărți.

După nenumărate speculații privind motivele pentru care cei doi soți au ajuns să doarmă în camere separate, Tori Spelling a rupt tăcerea. Astfel, ea a negat informațiile vehiculate în presă, potrivit cărora ar fi încetat să împartă patul conjugal din cauza unui pat.

Citește și: Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: „Niciodată nu m-am simțit mai singură!”

Tori Spelling și fostul ei soț, Dean McDermott

„El a oferit un interviu în care a spus că dormim în paturi separate din cauza unui porc. Nu este adevărat”, a spus actrița, care a subliniat că animalul respectiv a dormit în camera lor doar pentru o zi.

De asemenea, actrița a explicat că nici alte animale și nici copiii lor nu au intervenit între ei, fiind alegerea lui McDermott de a părăsi dormitorul conjugal, fiind deranjat de faptul că ea avea tendința să adoarmă cu televizorul pornit.

„Cred că aveam televizorul în dormitor pentru distracție, ca să mă distragă de la viața mea. Pur și simplu mă deconectam de la viața mea. Oamenii au zile grele, muncesc din greu, trec prin momente dificile, prin relații grele, dar atunci când ajung acasă au o zonă în care se simt confortabil, o zonă de escapism. Așa mi se întâmpla și mie. Asta îmi construisem. El nu mai e în patul meu, nu mai suntem căsătoriți”, a mai spus actrița.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

Ce spunea Tori Spelling despre divorț

Actrița în vârstă de 50 de ani, care a semnat actele de divorț săptămâna trecută, după 18 ani de căsnicie și zece luni de la separare, a vorbit despre gândurile negative care i-au dat bătăi de cap de când ea și tatăl copiilor ei s-au despărțit.

Actrița l-a sunat pe Dean în timp ce înregistra un podcast, astfel că fanii ei au putut-o auzi când i-a împărtășit decizia de a semna actele de divorț, ceea ce era doar o formalitate. Ea a precizat, de asemenea, că era supărată că el a vorbit public despre divorțul lor, însă a încheiat apelul spunându-i „te iubesc!”

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

„Niciodată nu m-am simțit atât de singură. Am simțit că nu merit să fiu iubită. Acesta este adevărul”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail.

„Asta este ceva care este în tine, nu ceva ce ți-ai dorit sau ce ai creat. Asta a început în tinerețe și nu este tocmai simplu de schimbat”, a mai mărturisit Tori.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri