Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor /
Divertisment

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor / Profimedia Images

Tori Spelling, fotografiată în timp ce se săruta cu Ryan Cramer. Cine este bărbatul care a ajutat-o să-l uite pe Dean McDermott

Tori Spelling, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills 90 210”, a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Ryan Cramer, CEO al unei companii de publicitate.

În fotografiile publicate de jurnaliștii de la Daily Mail, Tori, care s-a despărțit de curând de soțul ei, Dean McDermott, apare în timp ce se săruta cu Ryan la plecarea dintr-un club. De asemenea, cei doi au ales să plece împreună, urcându-se în aceeași mașină.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

Potrivit unei surse citate de People, relația dintre Tori și Ryan durează de ceva timp deja: „Se întâlnesc de șase luni”, a dezvăluit unul dintre apropiații acesteia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ryan este CEO al unei agenții din Santa Monica, iar anterior a lucrat pentru Microsoft și a fost graphic designer pentru un brand de mașini. De asemenea, acesta a lucrat și la realizarea unor spoturi publicitare.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

Apariția celor doi vine la câteva săptămâni de când fostul soț al actriței, Dean McDermott a fost văzut ținându-se de mână cu Lily Calo, care ar fi noua lui parteneră.

Tori Spelling și Dean McDermott, despărțire după un mariaj de aproape 18 ani. Nu se știe dacă au divorțat

Nu se știe dacă Tori și Dean au divorțat oficial, dar în vara acestui an, actorul canadian de 56 de ani posta pe Instagram un mesaj pe care l-a șters la câteva ore după ce l-a făcut public. De atunci, și el, și Tori au păstrat tăcerea pe marginea acestui subiect.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

“Cu mare tristețe și o inimă foarte grea, vă anunț că după o căsnicie de aproape 18 ani și cinci copii împreună, eu și Tori am decis să pornim pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie de unii singuri. Vom continua să lucrăm împreună din postura de părinți iubitori, pentru a ne ghida și iubi copiii în aceste momente dificile”, a transmis McDermott.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People

Tori Spelling și Dean McDermott s-au căsătorit în mai 2006 și și-au reînnoit jurămintele patru ani mai târziu. Au cinci copii împreună: fiicele Stella și Hattie și fiii Liam, Finn și Beau.

În ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, însă, de fiecare dată, a stins cumva speculațiile. McDermott a și recunoscut deschis, în 2014, că și-a înșelat soția de mai multe ori.

Etichete: iubit , tori spelling

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri