Un bărbat a plătit 140.000 de lire sterline pentru „cea mai dureroasă operație estetică”/ Foto: Instagram
Divertisment

Un bărbat a plătit 140.000 de lire sterline pentru „cea mai dureroasă operație estetică”/ Foto: Instagram

Un bărbat a plătit 140.000 de lire sterline pentru „cea mai dureroasă operație estetică”. Ce complex a avut acesta

Mulți oameni sunt nemulțumiți de corpurile lor, fie că sunt prea scunzi, prea înalți, au picioare mari sau un nas strâmb. În timp ce unii dintre ei apelează la trucuri inteligente pentru a-și masca imperfecțiunile, cum ar fi machiajul sau îmbrăcăminte, există și persoane care încearcă alternative mult mai scumpe, dar cu un efect permanent. 

Este și cazul lui Yeferson Cossio, în vârstă de 29 de ani, din Columbia, care a trecut prin „cea mai dureroasă operație estetică” și a cheltuit în jur de 140.000 de lire sterline, pentru a-și rezolva unul dintre cele mai mari complexe ale sale. Tot ce și-a dorit a fost să fie mai înalt cu 15 cm. Bărbatul are acum 1,82 metri înălțime și este mai fericit ca niciodată, însă recunoaște că a trecut prin cea mai grea perioadă după ce s-a operat. 

Citește și: Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani, după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc: "Arăt fabulos"

Yeferson a povestit pe rețelele de socializare, acolo unde are 28 de milioane de urmăritori, că a fost tot timpul nemulțumit de înălțimea sa. Într-un videoclip, el și-a motivat dorința de a se opera: „Nu sunt un pitic, dar nu sunt nici prea înalt. Da, picioarele mele sunt frumoase, dar le urăsc. Sunt conștient că nu sunt singura persoană care este nemulțumită de corpul ei, dar am o mulțime de bani pe care să-i folosesc pentru a schimba asta”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a dezvăluit că a cheltuit aproape 140.000 de lire sterline pentru tratamentul complex și foarte dureros. Operația de prelungire a membrelor implică ruperea oaselor pacientului și introducerea unei tije metalice. De asemenea, este nevoie de utilizarea unui dispozitiv extern, care trebuie activat de câteva ori pe zi, pentru a prelungi membrele. 

Potrivit Mirror, acest timp de intervenție chirurgicală este, de obicei, sugerată pacienților care suferă de afecțiuni osoase, cum ar fi paralizia cerebrală, deficiență femurală congenitală și displazia scheletică. Recunoscând că dorința lui a de fi supus acestei operații a fost pur și simplu doar în scop „estetic”, Cossio a spus: „În urmă cu doi ani am avut o problemă cu picioarele, despre care nu vreau să vorbesc pentru că este foarte personală. Dar, de atunci, tot ce mi-am dorit a fost să am picioare mai lungi.”

Citește și: Kim Basinger, de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Fanii au reacționat: ”Doamne, prea multe operații estetice!”

Într-un videoclip postat de Cossio înainte de operație, chirurgul l-a asigurat că își va putea reveni la viața normală odată ce s-a recuperat complet, putând să meargă normal și chiar să facă exerciții fizice. Aflat acum la 1,82 metri înălțime, tânărul susține că este mulțumit de noua lui înfățișare și că nu intenționează să ajungă din nou pe masa de operație pentru a deveni și mai înalt. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri