tallulah willis si scout willis
Divertisment

Scout și Tallulah Willis, două dintre cele trei fiicele pe care Bruce Willis le are cu Demi Moore. / Foto: Profimedia

Una în colanți scurți, cealaltă în costum de baie, pe străzile din L.A. Două dintre fiicele lui Bruce Willis, dezinvolte în public

Scout și Tallulah, două dintre fiicele pe care Bruce Willis le are cu Demi Moore, au fost pozate de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Nu oricum, ci în ținute în care nu multe femei ar ieși.

Dacă Tallulah (30 de ani) nu a atras atenția prea tare, fiind îmbrăcată în colanți scurți și o bluză largă cu mânecă trei sferturi, sora ei cu doi ani mai mare nu putea trece neobservată. Scout a pus pe ea o pereche de pantaloni de trening, pe care i-a lăsat în jos pe șolduri și o cămașă descheiată, pe sub care a purtat cu costum de baie galben, pe care l-a arătat cu dezinvoltură. 

Citește și: 61 de ani? Demi Moore le face “concurență” fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

Tallulah și Scout Willis
Tallulah și Scout Willis, două dintre cele trei fiicele pe care Bruce Willis le are cu Demi Moore. / Foto: Profimedia

Cu cățelușul ei la subraț și o pălărie pe cap, bruneta nu s-a arătat intimidată nici de întâlnirea cu fotoreporterii, semn că e foarte sigură pe ea, indiferent de ipostază. Tallulah și Scout, nemachiate și bine dispuse, au părut relaxate, fără nicio grijă pe lume și fără să le pese de fotoreporteri sau de privirile curioase ale oamenilor. 

De altfel, nu este prima dată când cele două surori apar pe stradă ca în drum spre plajă. În urmă cu un an, același duo plin de energie a mers la supermarket cu costumele de baie la vedere.

Citește și: Fiica lui Demi Moore, dans senzual într-un videoclip, într-o ținută sumară. Actrița a avut prima reacție: „Este puternică și magică”

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?