Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Vârstă e doar un număr pentru ea. Jennifer Lopez a arătat uimitor într-o ținută glam în noaptea dintre ani

Jennifer Lopez reușește să arate formidabil la vârsta de 53 de ani. Actrița și cântăreața din SUA le-a arătat fanilor săi câteva frânturi de la petrecerea de Revelion, aceștia fiind uimiți de ținuta glam aleasă de artista lor preferată. 

Vedeta din „Shotgun Wedding” a postat pe rețeaua de socializare un videoclip în care și-a etalat silueta în ținuta purtată în noaptea dintre ani, aceasta optând pentru o rochie lungă, formată dintr-o fustă neagră și un top roșu, foarte decoltat. Jennifer Lopez s-a filmat în timp ce savura un cocktail, purtând o pereche de ochelari festivi cu numărul 2023 pe ei, iar pe fundal se auzea melodia Ellei Fitzgerald, „What Are You Doing New Year’s Eve”. În următoarele imagini, aceasta le-a arătat fanilor o prăjitură de Revelion, pe care scria în mod ironic „2028”, în loc de „2023”. 

Citește și: Jennifer Lopez, ținută inedită de sărbători. Actrița arată ca o puștoaică la vârsta de 53 de ani

„La mulți ani”, a scris Jennifer Lopez la descrierea imaginilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Lopez și-a petrecut sărbătorile alături Ben Affleck și de copiii lor. Acesta este primul Crăciun pe care cei doi îl petrec împreună, în postura de soț și soție. În urmă cu puțin timp, o persoană din anturajul celor doi a declarat că actrița este foarte încântată că va petrece sărbătorile în familie. 

„Plănuiesc să petreacă vacanțele împreună cu copiii”, a dezvăluit sursa pentru Entertainment Tonight, adăugând că „Jen, mama ei și sora ei gătesc foarte bine, așa că așteaptă cu nerăbdare să fie unul cu celălalt și să mănânce bucate extraordinare”. 

Citește și: Jennifer Lopez, machiaj complet în fața camerei. Ce produse folosește și ce trucuri "a furat" de la femeile din familia ei

Jennifer și Ben Affleck i-au avut alături de el pe copiii lor, respectiv gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani, pe care JLo îi împarte cu fostul său soț, Marc Anthony, dar și cu Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphine, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani, pe care Ben îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner. 

„Crăciunul este sărbătoarea preferată a lui Jen, așa că va face ca totul să fie perfect, mai ales că este primul Crăciun pe care îl sărbătoresc ca soț și soție”, a declarat sursa menționată mai sus. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri