Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de primul Crăciun în postura de soț și soție. Ce brad au ales cei doi actori

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să-și sărbătorească primul Crăciun în postura de soț și soție. Actorii au fost surprinși zilele trecute la un târg de pomi festivi, unde au ales, împreună cu cei cinci copii ai lor, bradul de Crăciun. 

Actrița din „Marry Me”, în vârstă de 53 de ani, și actorul din „Gone Girl”, în vârstă de 50 de ani, au mers weekendul acesta într-un târg de pomi de Crăciun, unde și-au ales bradul perfect pe care să-l împodobească de sărbători. Cei doi au fost însoțiți de gemenii Max și Emme, în vârstă de 14 ani, pe care JLo îi are împreună cu Marc Anthony, dar și cu Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani, copii pe care Affleck îi are cu fosta soție, Jennifer Garner. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze romantice în luna de miere. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată

Jennifer Lopez a purtat o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de blugi albaștri evazați, pe care i-a combinat cu un top alb și un palton de un verde deschis. Actrița și-a asortat look-ul cu o pereche de pantofi sport albi, în timp ce soțul ei, actorul Ben Affleck a optat pentru o pereche de blugi negri și un hanorac bej. 

Actorii s-au uitat mult timp la pomii expuși în târg, însă nu au plecat cu mâna goală. Aceștia au ales, ajutați de copii, un brad inedit, bogat, care se va potrivi perfect în sufrageria conacului lor. Cei mici au fost foarte încântați de activitatea de familie la care au participat, mai ales că este primul an când JLo și Affleck își petrec Crăciunul în postura de soț și soție. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de Crăciun/ Profimedia

Jennifer Lopez, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri