cupluri de la hollywood care stau separat
Divertisment

Victoria Beckham, încă o dovadă că este înnebunită după David. Ce a scris soția fostului fotbalist pe rețelele de socializare

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți de 23 de ani și, în ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat în căsnicia lor, cei doi se iubesc exact ca-n prima zi. Creatoarea de modă a demonstrat încă o dată că este înnebunită după fostul fotbalist după ce a postat un mesaj plin de iubire pe contul său de Instagram. 

În postarea care a adunat în mai puțin de 24 de ore aproape 800 de mii de aprecieri și mii de comentarii, Victoria apare alături de David Beckham pe o plajă însorită în timp ce împărtășeau un sărut pasional. Creatoarea de modă, care a împlinit luni 49 de ani, purta o rochie scurtă, bej, care i-a pus silueta în evidență și ținea un cocktail în mână, în timp ce soțul ei, în vârstă de 47 de ani, a optat pentru un tricou negru și un sort de baie asortat, ținută care i-a lăsat la vedere colecția de tatuaje. Fostul fotbalist și-a completat look-ul cu o pălărie din paie, în timp ce ținea și el în mână o băutură răcoritoare. 

Citește și: Victoria Beckham, moment Baywatch pe iaht în Sardinia. La 48 de ani, soția lui David Beckham își păstrează silueta de la 20 de ani

„În mijlocul la nicăieri, cu persoana mea preferată”, a scris Victoria Beckham la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram, etichetându-l și pe David. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

Aceste declarații ale Victoriei Beckham vin la câteva luni de când soțul ei, David Beckham, a dezvăluit în cadrul unui interviu că aceasta obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncăruri doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri