Victoria și David Beckham/ Profimedia
Divertisment

Victoria și David Beckham/ Profimedia

Victoria și David Beckham, probleme în paradis? Fanii au observat un detaliu uimitor într-un videoclip postat de creatoarea de modă

Fanii Victoriei Beckham au intrat la bănuieli după ce creatoarea de modă a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care tatuajul său de la încheietura mâinii, care are legătură cu soțul ei David, nu mai apare. 

Într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare, fosta membră a trupei Spice Girl, în vârstă de 48 de ani, le-a arătat fanilor câteva produse de înfrumusețare ale brandului său, iar în timp ce ținea o monstră de machiaj în mână, fanii au putut observa că acesteia îi lipsește tatuajul făcut pentru soțul ei, fostul fotbalist David Beckham. 

Citește și: Victoria Beckham nu renunță la sport nici măcar în vacanță. David își savurează cafeaua de dimineață, soția lui se antrenează

Tatuajul de pe încheietura sa, realizat pentru a sărbători relația cu partenerul său celebru, este vizibil decolorat. Se pare că vedeta a decis să se supună unui tratament cu laser pentru a-și îndepărta tatuajele, însă fanii au fost uimiți să vadă că inclusiv cel cu soțul ei este eliminat și s-au gândit imediat că ar putea exista probleme între ei. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe lângă cifrele romane VIII-V-MMVI, care reprezintă data de 8 mai 2006, ziua în care ea și David și-au reînnoit jurămintele de la nuntă, pe încheietura ei mai era scrisă și sintagma „De Integro”, care se traduce prin „din nou de la început”, fiindcă Victoria a declarat atunci că evenimentul a marcat un nou început alături de soțul ei. 

Citește și: Victoria Beckham, deranjată de gestul unui prezentator tv, făcut acum 23 de ani. A fost pusă să se cântărească la tv, după ce a născut

Decizia Victoriei de a-și scoate toate tatuajele vine după ce aceasta a ajuns la concluzia că desenele de pe pielea sa nu se potrivesc cu imaginea unei femei de afaceri puternice. Procedura la care a apelat creatoarea de modă folosește laser cu lumină colorată, pentru a descompune cerneală în fragmente minuscule, care apoi pot fi absorbite de fluxul sanguin și excretate prin ficat și sistemul digestiv. Procedura poate provoca disconfort temporar, bășici și roșeață, iar tatuajul nu dispare niciodată complet. 

Deși motivul pentru care Victoria și-a scos tatuajele nu are deloc legătură cu soțul ei, fanii au fost uimiți să vadă că aceasta a eliminat aproape toate amintirile cu David. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri