victoria beckham
Divertisment

Victoria Beckham, victima bullying-ului la școală. Creatoarea de modă a tras un semnat de alarmă pe rețelele de socializare

Victoria Beckham a avut norocul să se nască într-o familie cu o situație financiară peste medie, care i-a permis să aibă parte de lucruri la care alții copii doar visau. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că a fost victima bullying-ului atunci când era la școală, iar acum, cu ocazia Săptămânii Anti-Bullying, soția fostului fotbalist David Beckham a tras un semnal de alarmă. 

Creatoarea de modă, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost „hărțuită” la școală și s-a chinuit să-și facă prieteni, adăugând că experiența sa a făcut-o să fie mai atentă cu educația copiilor ei. 

Citește și: Victoria Beckham, așa cum nu ai mai văzut-o. Cum arăta soția lui David Beckham în copilărie: „Uitați-vă la mine”

Într-o postare pe contul său de Instagram, Victoria a împărtășit cu fanii săi experiențele traumatizante din copilăria sa și a lăudat-o pe fiica ei, Harper, în vârstă de 12 ani, susținând că puștoaica este „puternică și grijulie”. 

„Fiți cei mai amabili colegi din clasă! Sunt mândră că am crescut o fiică atât de puternică și grijulie. În copilărie am fost hărțuită la școală și i-am spus adesea lui Harper cât de important este să fii amabilă și să anunți atunci când ești martor la bullying, fie că ești tu implicat sau o altă persoană. Este foarte important să nu taci dacă cineva singur este agresat!”, a scris Victoria pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David

Victoria și David Beckham s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 și sunt părinții a patru copii, trei băieți și o fată. Acum un an au devenit socri mari, după ce fiul cel mare, Brooklyn, s-a căsătorit cu Nicola Peltz, fiica unui miliardar american.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?