Tina Kunakey și Vincent Cassel
Divertisment

Tina Kunakey și Vincent Cassel sunt căsătoriți din 2018. / Foto: Profimedia

Vincent Cassel, mândru de soția mai tânără cu 30 de ani. Modelul Tina Kunakey a furat toate privirile pe plaja din Rio de Janeiro

Vincent Cassel și-a refăcut viața după divorțul de Monica Bellucci alături de Tina Kunakey, un model de 24 de ani care i-a dăruit și un copil.

Mare parte din timp, Vincent și Tina, care s-au căsătorit în 2018 și au o fetiță împreună, preferă să stea în Brazilia, aproape de plajă. Și nici nu e de mirare că fotoreporterii îi găsesc de multe ori în bătaia soarelui și a valurilor. Și Crăciunul i-a prins tot acolo, mai precis în Rio de Janeiro, distrându-se pe cinste.

Citește și: Fiica cea mare a Monicăi Bellucci, frumoasă ca o păpușă. La 16 ani, Deva Cassel are deja contracte în lumea modei

Tina Kunakey

Modelul francez și-a arătat silueta perfectă într-un costum de baie alb cu buline negre. A înotat, dar a stat și la soare, totul sub privirile grijulii ale soțului ei, dar nu numai ale lui, căci destui curioși au întors capul după ea.

Vincent Cassel și-a făcut timp și pentru el și pasiunile lui. Actorul de 55 de ani a ieșit să facă paddleboard în larg și a demonstrat că știe să-și țină echilibrul printre valuri.

Vincent Cassel

Tina Kunakey a început o relație cu actorul Vincent Cassel pe când avea doar 19 ani, nederanjată de diferența de vârstă de 30 de ani dintre ei. S-au căsătorit în august 2018, într-o ceremonie care a avut loc în Franța. Sunt părinții unei fetițe de doi ani, pe care au botezat-o Amazonie.

Citește și: Cu ea a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Bellucci. Soția tinerică a actorului, strălucitoare într-o rochie cu crăpătură lungă

Vincent Cassel a fost căsătorit 14 ani cu Monica Bellucci

Vincent Cassel a fost căsătorit cu actrița italiană Monica Bellucci (56 de ani) începând din anul 1999, după ce a întâlnit-o pe platourile de filmare de la The Apartment, în 1996. Au două fiice împreună: Deva și Léonie. Cei doi actori au divorțat în 2013, după 14 ani de căsnicie.

vincent cassel si monica bellucci

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri