Volodimir Zelenski
Divertisment

Volodimir Zelenski, momentul în care participă la o emisiune de talente/ Profimedia Images

Volodimir Zelenski a participat la o emisiune de talente înainte de a deveni președintele Ucrainei. Imaginile sunt virale

Volodimir Zelenski, președintele ucrainean, a impresionat o lume întreagă grație curajului de care a dat dovadă după ce Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei. Acesta a rămas în țara sa, hotărât să lupte pentru libertate, fiind considerat unul dintre cei mai curajoși lideri din ziua de astăzi. În același timp, în presa internațională ies la iveală tot mai multe detalii despre acesta.

Volodimir Zelenski a fost comediant și actor, însă ulterior a ajuns să conducă Ucraina și să o facă în cel mai greu moment de la Al Doilea Război Mondial. Ce nu știu, însă, mulți oameni este faptul că talentul al președintelui ucrainean este incomensurabil, iar în urmă cu mai mulți ani el a câștigat emisiunea Dancing with the Stars, versiunea ucraineană a emisiunii ”Strictly Come Dancing”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski și prima doamnă se iubesc din facultate și au doi copii

Într-un videoclip apărut pe Twitter în ultimele zile, președintele ucrainean poate fi văzut în timp ce dansează vals. Totul s-a petrecut în 2006, iar parteneră i-a fost nimeni alta decât Olena, cea care îi este soție din 2003 și care i-a dăruit de-a lungul timpului doi copii: o fată născută în 2004, Aleksandra, și un băiat născut în 2013, Kiril.

Evident, imaginile inedite au făcut furori pe rețelele sociale, fanii fiind impresionați de aptitudinile acestuia.

”Poate să danseze, poate să fie actor, poate conduce o țară, poate face față forțelor ruse.”, a scris un fan, în timp ce altul a adăugat: ”Nu doar că este incredibil de talentat, dar este și unul dintre cei mai curajoși lideri de pe planetă.”

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: "Am plâns"

”Crezi că asta e impresionant? Stai să-l auzi în timp ce cântă la pian.”, a fost reacția unui alt internaut.

Zelenski este susținut de soția lui

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, își susține soțul la fiecare pas. Aceasta a decis, la rândul ei, să nu părăsească țara, anunțând că nu este intimidată de invadatorii ruși.

„Poporul meu drag! Ucraineni! Mă uit la voi toți astăzi. Toți cei pe care îi văd la televizor, pe străzi, pe internet. Văd postările și videoclipurile voastre. Și știți ceva? Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi! Astăzi nu voi plânge și nu mă voi panica. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei mă privesc. Și voi fi alături de ei. Și de soțul meu. Și de voi toți”, le-a transmis Olena Zelenska ucrainenilor, după startul războiului, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Volodimir Zelenski și soția lui, Olena Zelenska

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Volodimir Zelenski și Olena, născută Kiyashko, s-au căsătorit în 2003, după o relație de opt ani. Sunt de aceeași vârstă, având 44 de ani, și au doi copii: o fată născută în 2004, Aleksandra, și un băiat născut în 2013, Kiril.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri