Tania Budi/ Foto: Instagram
Frumusete

Tania Budi/ Foto: Instagram

Cum reușește Tania Budi să aibă un chip fără riduri și la 55 de ani: „Nu sunt adepta operațiilor estetice”

Tania Budi este recunoscută ca fiind un adevărat exemplu de frumusețe. Ea a avut o carieră remarcabilă în televiziune și actorie, demonstrând în același timp că are abilitățile unui antreprenor de succes. Recent, fostul model a dezvăluit unele dintre secretele sale de frumusețe și procedurile pe care le urmează pentru a combate semnele îmbătrânirii.

Vedeta are o carieră impresionantă de peste 30 de ani în televiziune și este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din industria showbiz-ului românesc. Deși are 55 de ani, vedeta a optat pentru o singură intervenție estetică, și anume un lifting al pleoapelor. Cu toate acestea, Tania Budi a subliniat de mai multe ori că îmbrățișează naturalețea și că silueta sa se datorează unui stil de viață echilibrat. Recent, ea a dezvăluit metoda prin care luptă împotriva apariției ridurilor pe tenul său.

Tania Budi/ Foto: Instagram
Tania Budi/ Foto: Instagram

Citește și: Dieta care a făcut-o pe Tania Budi să arate spectaculos la 55 de ani: „Cantitatea contează foarte mult”

La fiecare început de sezon, Tania Budi își face un tratament de rejuvenare facială, iar efectele sunt vizibile pe tenul ei după numai două ședințe. Pe contul de Instagram, vedeta a postat câteva imagini din timpul procedurii, dar și cu rezultatele obținute.

„Am revenit la medicul meu pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială. Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, a declarat Tania Budi.

Fosta actriță este adepta naturaleții și se ferește de operații estetice, lucru pe care i l-a transmis și medicului estetician.

Citește și: Tania Budi nu duce lipsă de pretendenți nici la 55 de ani: "Sunt mai curtată decât când eram puștoaică"

„Tania este pacienta mea de mulți ani și întotdeauna am respectat faptul că nu este adepta operațiilor estetice, ci preferă să își păstreze în timp frumusețea naturală apelând la tratamente injectabile cu rezultate de rejuvenare facială. Fie că vorbim despre bărbați sau despre femei, cu toții ne dorim să putem arăta bine și să avem un aspect fresh chiar și la vârste mai înaintate. Putem acum să obținem acest lucru și mai apoi să îl întreținem, fără bisturiu, doar cu substanțe de calitate injectate în puncte cheie ale feței, gâtului și/sau decolteului”, a declarat Iancu Morad, medicul estetician al Taniei Budi.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri