tania budi
Frumusete

Dieta care a făcut-o pe Tania Budi să arate spectaculos la 55 de ani: „Cantitatea contează foarte mult”

Tania Budi impresionează prin aspectul său la vârsta de 55 de ani, menținându-se într-o formă spectaculoasă. Fosta prezentatoare TV acordă o mare atenție siluetei sale și urmează un stil de viață sănătos, iar recent, aceasta a împărtășit detalii despre dieta pe care o urmează pentru a-și menține forma fizică de invidiat.

Tania Budi este cunoscută pentru frumusețea sa și mai ales pentru faptul că ține cu strictețe la programul alimentar pe care și l-a stabilit. Vedeta consideră că trăsăturile sale sunt o moștenire de la părinții săi și este mândră de acest lucru, mai ales că nu a apelat la medicii esteticieni până acum. 

Vedeta, care a împlinit vârsta de 55 de ani în luna februarie, arată impecabil, demonstrând că timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra aspectului său. Pentru că o mulțime de oameni au întrebat-o cum reușește să se mențină atât de bine, aceasta a dezvăluit ce dietă urmează. 

Citește și: Tania Budi nu duce lipsă de pretendenți nici la 55 de ani: "Sunt mai curtată decât când eram puștoaică"

„Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntem ce gândim și ce mâncăm. Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio. Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze. Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantitatea contează foarte mult și în viață e la fel. Câte puțin din fiecare. Ca și cu viciile, dacă știi să le ții sub control. Așa că nu te arunca peste mâncare așa tare! Nu-mi mai cumpăr mâncare procesată din supermarket de mult”, a declarat Tania Budi pentru Click!.

Ce vicii are Tania Budi și cum le gestionează

Tania Budi a declarat în nenumărate rânduri că are un regim de viață sănătos, cu toate astea, blondina recunoaște că are și câteva vicii la care nu renunță. „Mai fumez, mai beau un pahar, dar nu sunt dependentă de absolut nimic și de nimeni. Viața mea nu a căpătat nici o dependență față dr nimeni și de nimic. Așa sunt eu construită, pur și simplu!”, a mai spus vedeta.

Citește și: Tania Budi, selfie în costum de baie, direct pe plajă. E într-o formă excelentă la 54 de ani: "Îmi trăiesc viața ca la 18 ani"

Tania Budi s-a făcut remarcată în lumea televiziunii acum trei decenii, când și-a început cariera ca prezentatoare la Antena 1. Ulterior, a lucrat la TVR, dar și-a încheiat activitatea în lumina reflectoarelor după câțiva ani. În prezent, vedeta și fratele ei, Ionuț Budi, gestionează mai multe afaceri la malul mării, inclusiv un restaurant.

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club.Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni, am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă”, a declarat anul trecut, Tania Budi, pentru unica.ro.

Etichete: dieta , silueta , tania budi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri