dieta piele
Frumusete

Care sunt produsele pe care trebuie sa le eviti, conform make-up artistului Bobbi Brown, afli in randurile urmatoare:

Dieta pentru piele curata si stralucitoare. Ce alimente trebuie sa eviti

Alimentele potrivite iti pot creste nivelul de energie, te pot ajuta sa previi boli, sa-ti pastrezi corpul zvelt si, nu in ultimul rand, sa imbunatatesti aspectul pielii. O alimentatie gresita poate face exact opusul. Care sunt produsele pe care trebuie sa le eviti, conform make-up artistului Bobbi Brown, afli in randurile urmatoare:

Alimente procesate: majoritatea alimentelor procesate contin o multime de conservanti, coloranti si substante chimice. Toate acestea pot perturba sistemul hormonal si metabolizarea acizilor grasi. Acizii grasi sunt importanti pentru piele, oferindu-i stralucire. Cand mananci alimente procesate, corpul tau este supraincarcat incercand sa elimine toate aceste substante.

Drept urmare, nu arati si nu te simti la fel de bine, nu te odihnesti si nu ai o digestie buna. In plus, alimentele procesate nu au aceleasi cantitati de vitamine si minerale ca alimentele integrale.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Sarea: Efectele consumului in cantitate mare de sare pot fi vazute aproape imediat. Ia o cina bogata in sare si te vei trezi cu ochii umflati, de exemplu. Asta pentru ca excesul de sare poate creste retentia de apa.

Bauturile carbogazoase: Pline de substante chimice si cantitati mari de zahar, bauturile carbogazoase contin o multime de calorii cu valoare nutrivita zero. Pentru a ramane hidratata si a elimina toxinele, corpul tau trebuie sa primeasca apa ca sursa principala de hidratare. Facand acest lucru, vei observa o piele mult mai curata si stralucitoare.

Zahar: Majoritatea tipurilor de zahar pot provoca ravagii in corp. Zaharul determina cresterea glicemiei, ceea ce provoaca o serie de probleme, de la prabusirea nivelului de energie pana la dezechilibre hormonale. De asemenea, dauneaza colagenului si elastinei, ceea ce face ca pielea sa imbatraneasca mai rapid. Ce este de facut? Redu cantitatea de zahar consumata.

Faina alba: Daca incerci sa mananci mai sanatos, retine ca faina alba este foarta acida. Incearca sa o inlocuiesti cu faina de ovaz sau migdale.

Alcool: Asigura-te ca bei cu moderatie si incearca sa stai departe de bauturile care contin o cantitate mare de zahar.

Etichete: ten , skincare , alimente nocive

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri