Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook
Frumusete

Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook

La ce trucuri de frumusețe apelează Daniela Gyorfi. Arată uimitor la 54 de ani: „Țin cont de sfaturi”

Daniela Gyorfi reușește să arate uimitor la vârsta de 54 de ani. Solista se menține într-o formă fizică de invidiat, iar aparițiile sale la evenimente sunt tot timpul impecabile. Secretul aspectului său spectaculos stă în mâinile lui Adi Constantin, hairstylistul solistei, care a dezvăluit în cadrul unui interviu câteva trucuri pe care le folosește atunci când o aranjează pe Daniela. 

Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook
Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook

Adi Constantin a dezvăluit că, de foarte mulți ani, vedeta apelează la extensii. „Daniela e un artist cameleonic, cu care se muncește extrem de ușor, este o vedetă ofertantă, deschisă, care acceptă informația. Și atunci pentru mine este o plăcere și o joacă. Într-adevăr, detaliile își spun cuvântul. Și, ca să nu sărim peste acestea, și să nu dăm chix, stăm câte o oră, o oră și jumătate pentru genul acesta de apariție. După cum se știe, ea de mulți ani poartă extensii. Iar noi pentru genul acesta de covor roșu trebuie să facem montajul pentru aceste extensii, stilizarea lor, colorarea o pregătim cu o zi înainte”, a dezvăluit Adi pentru VIVA!

Citește și: Trucurile de frumusețe ale lui Jennifer Lopez. Ce face ca să se mențină într-o formă de invidiat la 53 de ani

Daniela ține cont de sfaturile lui Adi și, chiar dacă îi plac multe coafuri, înțelege că acestea nu se potrivesc de fiecare dată cu stilul său. „Am văzut aici, la o divă, un coc făcut super. I-am zis „Adi, vrea și eu”. Și el a spus că nu îmi stă bine. Prefer să discut cu stiliștii, să arăt cât mai bine. Cât mi-aș dori eu să arăt într-un fel, dacă mi se spune că nu e bine, țin cont de sfaturi.”, a declarat solista. 

Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook
Daniela Gyorfi/ Foto: Facebook

Citește și: Trucurile de frumusețe ale franțuzoaicelor. Cum au grijă de ele cele mai sofisticate femei din lume

„Sunt coafuri care nu stau bine la toată lumea. Daniela e o emblemă și a fost super copiată, ani la rând. Pentru că a îndrăznit atât de mult. Cu blond platinat, când era un tabu. Multe vedete veneau cu poza Danielei… Ea fiind un reper! Suntem prieteni și avem acea chimie care face ca lucrurile să meargă de la sine”, a adăugat Adi Constantin. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri