shutterstock_407863924
Frumusete

Masca pentru par uscat. Cum folosesti uleiul de masline pentru un efect fin si stralucitor

Parul uscat reprezinta una dintre cele mai raspandite probleme ale femeilor. Cauzele pot fi multiple - de la o ingrijire neadecvata, pana la folosirea unor produse nocive.

Magazinele ne pun la dispozitie sute de tratamente pentru a ne repara parul, dar de regula preturile lor destul sunt piperate. Daca nu vrei sa irosesti o multime pe bani pe tratamentele scumpe, atunci alege variante naturiste. De exemplu, iti poti reinsufleti parul cu ingrediente pe care le gasesti in propria bucatarie.

Masca din ulei de masline are rezultate spectaculoase. Pe langa faptul ca iti hidrateaza firul de par, datorita ei poti uita de matreata, dar si de caderea parului. In plus, este potrivita pentru toate tipurile de par.

Inainte de baie, aplica uleiul pe toata suprafata parului si lasa-l sa actioneze pret de 15 minute. Masca iti va face parul mai moale, va restaura si hrani structura firului, iar parul gras va deveni mai curat pentru ca uleiul indeparteaza celulele moarte ale pielii si stabilizeaza functia glandelor sebacee.

Aceasta masca trebuie facuta de doua ori pe luna. In timpul saptamanii o poti alterna cu alte amestecuri hranitoare.

Dupa aplicare, spala si usuca parul si bucura-te de rezultatele spectaculoase.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri