Horoscop august 2022/ Shutterstock
Horoscop

Horoscop august 2022/ Shutterstock

Horoscop august 2022. Ce schimbări vor avea loc pentru fiecare zodie în parte

Se anunță o lună incendiară pentru patru dintre semnele zodiacale. Deși suntem în luna vacanțelor, cele mai multe dintre zodii se axează foarte multe muncă. Află în horoscopul din august totul despre carieră, dragoste și viață socială.

Berbec

Ai tendința să cheltui mai mult în luna august, ceea ce îți poate crea probleme în relația de cuplu sau cu familia. Acest lucru este valabil și în relația cu prietenii tăi. Dacă tu ai de gând ca luna aceasta să trăiești pe picior mare, asta nu înseamnă că toți ceilalți trebuie să participe cu tine la ieșiri exclusiviste. Astrele îți recomandă să fii mai cumpătat. În ziua de 18 vei avea parte de romantism și gesturi de afecțiunea care te-ar putea da peste cap.

Taur 

În prima jumătate a lunii, Taurii simt o energie uriașă și sunt foarte îndrăzneți. Se simt de neclintit și de neoprit, însă acest comportament ar putea fi deranjant pentru colegii de muncă sau pentru șefi, care vor lua atitudinea ta drept o amenințare. În a doua parte a lunii, aceștia vor avea parte de iubire, iar dacă sunt singuri s-ar putea să-și găsească jumătatea.

Gemeni

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Luna acesta este un moment perfect pentru tine să te împaci cu trecutul și să reiei legătura cu acele persoane de care te-ai distanțat, dar totuși îți lipsesc. Ai tendința să-ți impui punctul de vedere cu privire la societatea în care trăiești și ajungi să-ți descarci nervii pe persoanele apropiate. Încearcă să fii mai temperat în discuții.

Citește și: Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Rac

Luna august este perioada perfectă să ieși din zona ta de confort și să cunoști persoane noi. Dacă te afli în vacanță în prima jumătate a lunii, află că vei avea parte de lucruri minunate, te vei distra și vei rămâne cu amintiri frumoase. De asemenea, luna aceasta ai tendința să cheltui mai mult decât este necesar. Încearcă să nu te falimentezi până la sfârșitul verii.

Leu

Deși ești într-o dispoziție romantică pe tot parcursul lunii august, viața ta amoroasă e destul de seacă. Acest lucru nu este chiar unul rău, asta pentru că în următoarea perioadă ți-au fost pregătite noi oportunități profesionale și ai nevoie să fii conectat cu tot ceea ce se întâmplă la locul tău de muncă.

Fecioară

Spontaneitatea este cuvântul cheie al lunii. August va fi o lună plină pentru tine. Vei avea ocazia să faci foarte multe lucruri și să călătorești în diferite locuri, încât s-ar putea să te simți epuizat. Ai tendința să dormi mult mai puțin și chiar să sari peste mese doar că sa poți profita din plin de tot ce ți se întâmplă, însă asta nu este o soluție. După data de 20, te concentrezi mai mult pe muncă. În timp ce te simți foarte ambițios și optimist, mediul profesional ar putea fi plin de colegi meschini, competitivi, care aduc o aură de toxicitate în jurul tău. Încearcă să eviți cât mai mult posibil criticile și să nu pui vorbele urâte la suflet.

Balanță

Luna aceasta vei fi în gardă pentru nu vei ști în cine să ai încredere. Cel mai bine pentru tine în perioada aceasta este să te axezi pe muncă și proiectele personale, unde vei ști sigur că nu vei fi dezamăgit. De asemenea, ai șanse mari ca luna aceasta să fii promovat la locul de muncă și chiar să primești o sumă importantă de bani.

Scorpion

Scorpionii au tendința să lucreze în exces luna acesta și astfel că aibă discuții cu partenerul de viață. Cu toate acestea, munca nu este în zadar, căci spre finalul lunii vor avea parte de un succes profesional considerabil. Pentru Scorpionii singuri lucrurile merg spre bine, astfel că aceștia își pot găsi jumătatea în timpul călătoriilor de la începutul lunii.

Citește și: Zodiile care mint cel mai mult. Acești nativi evită contactul vizual și folosesc tehnici de manipulare să obțină ce-și doresc

Săgetător

Săgetătorii trebuie să poarte o discuție serioasă cu șeful lor înainte de a pleca în concediu luna aceasta. Dacă nu se impun niște limite de la început, vei fi deranjat și vei primi mesaje despre muncă tot timpul cât vei fi în vacanță. Nativii au nevoie de relaxare, astfel că, chiar dacă nu au planuri de vacanță, este important ca măcar o escapadă de weekend să aibă.

Capricorn

Viața ta amoroasă este o combinație de povești de dragoste și certuri din cauza banilor. Luna aceasta ai oportunitatea să rezolvi problemele din cuplu pentru că, atât tu, cât și jumătatea ta, aveți nevoie de liniști în perioada următoare.

Vărsător

Duci o luptă în relație din cauza dorinței de a vă muta împreună. Perspectiva ta mai serioasă ar putea fi în contradicție cu abordarea liberă și boemă a partenerului tău. Deși poate părea că vă aflați într-un impas de nedepășit, pacea și compromisul pot fi atinse pe data de 18, care este una dintre cele mai bune zile ale anului pentru comunicarea sinceră între cupluri.

Pești

Prima săptămână din luna august este plină de romantism pentru nativii din zodia Pești. În a doua jumătate a lunii este o perioadă optimă pentru negocieri de contracte și chiar schimbări la locul de muncă. Proiectele începute în urmă cu ceva timp vor prinde acum contur.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri