Horoscop decembrie 2022/ Shutterstock
Horoscop

Horoscop decembrie 2022/ Shutterstock

Horoscop decembrie 2022. Previziunile complete pentru toate zodiile în ultima lună din an

Ne apropiem ușor de sfârșitul anului 2022, iar pentru multe zodii acest lucru vine cu o mulțime de schimbări. Nativii sunt preocupați luna aceasta să-și facă lista de rezoluții și să-și rezolve din cele rămase de la începutul anului. 

Pentru multe zodii, luna aceasta va fi un roller coaster de emoții și de schimbări. Este necesar ca nativii să treacă printr-o serie de încercări, fiind un proces de încheiere al unui ciclu. Iată previziunile complete pentru fiecare zodie în luna decembrie. 

Berbec

Berbecii au parte luna aceasta de multe călătorii. În următoarea perioadă, nativii din zodia Berbec încep încă de la 1 decembrie să călătorească sau vor primi informații pe acest subiect. De asemenea, călătoriile aduc cu ele și noi conexiuni. Veți fi deschiși să cunoașteți oameni noi, aceste cunoștințe venind din afara țării. Zilele de 5 și 6 decembrie vin cu o motivație uriașă, astfel că reușiți să finalizați un proiect la care lucrați de ceva timp. Mai mult, există șanse ca la finalul lunii să săriți în ajutorul unor prieteni cu probleme. Luna aceasta, Berbecii sunt plini de ambiție, determinare, energie, acestea manifestându-se din plin începând cu data de 10 decembrie. 

De la jumătatea lunii, mai exact de pe data de 14 decembrie, până pe 20 decembrie, va trebui să vă ocupați de câteva obligații sociale, să participați la evenimente, aniversări sau zile onomastice. După data de 20 decembrie, tensiunea sufletească se intensifică și pot apărea certuri, discuții, controverse, care vor fi descărcate pe partenerul de viață sau pe cei din familie. După data de 25 decembrie lucrurile se liniștesc, însă aveți tendința să vă retrageți din viața socială. 

Taur

Taurii trebuie să aibă grijă în această perioadă. Există o mare probabilitate că aceștia să fie victimele unor păcăleli. Nativii trebuie să privească afacerile cu detașare și suspiciune. De asemenea, pe data de 5-6 decembrie sunteți obligați să colaborați cu mai mulți colegi de la muncă și trebuie să aveți grijă să nu abuzeze de blândețea voastră. De pe 9-10 decembrie veți începe să vă simțiți mult mai bine și să profitați de tot ceea ce vă este oferit. Sunteți mai siguri pe voi și aveți o stare pozitivă. 

Citește și: Zodiile care mint cel mai mult. Acești nativi evită contactul vizual și folosesc tehnici de manipulare să obțină ce-și doresc

De pe data de 20-21 decembrie s-ar putea apărea o serie de confruntări, discuții la serviciu, însă compensarea vine din sectorul vieții personale, unde partenerul de viață vă oferă o atitudine foarte drăgăstoasă. 

Gemeni

Gemenii vor încerca să-și impună punctul de vedere încă de la începutul lunii decembrie. Aceștia nu vor respecta ierarhia socială. Astrele le recomandă să-și păstreze calmul și să respectul dreptul la libertatea fiecăruia, altfel vor pierde foarte multe conexiuni. De pe data de 3-5 decembrie vor trece printr-o serie de transformări, care îi vor ajuta pe nativii din Gemeni să fie mai înțelegători și mai darnici. 

De asemenea, de pe data de 14 decembrie, există șanse să dați o sumă mare de bani la stat la sau cunoștințe. În cazul în care nu o veți face, după data de 19 decembrie puteți fi implicați într- o serie de discuții în contradictoriu legate de niște probleme financiare. După data de 23 decembrie dragostea vă va da târcoale și veți fi pasionali. Pe 28-30 decembrie fiți pregătiți pentru a participa la o serie de îndatoriri sociale: nunti, botezuri, onomastici.

Rac

Racii vor învăța să fie egoiști luna aceasta. Însă nu egoiști în sensul rău, ci într-o versiune benefică pentru ei. Aceștia vor avea mai multă grijă de ei și își vor face micile mofturi. Începând cu data de 5-6 decembrie, primiți informații care vă ajută în carieră, dragoste și școală. De asemenea, nici relațiile cu partenerul de viață și cu familia nu merg prost luna aceasta. Sfera socială este vizată ca fiind una plină de satisfacții. Veți primi atenția celor din jur și veți fi încurajați să vă bucurați mai mult de viață. 

Leu

Luna aceasta, Leii vor să petreacă cât mai mult timp relaxați și în afara casei. Aceștia vor profita de toate Târgurile de Crăciun, de toate terasele și băuturile calde și vor socializa până seara târziu. Cu toate acestea, pe data de 5 decembrie veți fi puși într-o situație mai delicată, prin urmare, trebuie să vă păstrați calmul și să încercați să nu depășiți limitele. 

Vor exista multe presiuni pentru Lei, unde oamenii din jurul lor vor încerca să-i schimbe. Din data de 10 decembrie aceștia se vor axa mai mult pe fericirea lor și pe cine le este alături indiferent de situație și își vor face „curățenie” în lista de prieteni. În a doua parte a lunii, Leii se preocupă de viața lor foarte intens. Cei care sunt singuri încep să-și caute un partener. Mai mult, aceștia vor petrece mult timp și în sala de fitness, fiind dornici să facă schimbări majore în ceea ce privește fizicul lor. 

Fecioară

Fecioarele își vor asculta impulsurile luna aceasta, începând chiar cu primele zile ale lunii. Deși se anunță o perioadă aglomerată, cel puțin în prima parte a zilei, Fecioarele vor avea energia necesară pentru a rezolvat tot ceea ce au pe lista de obiective. 

În a doua parte a lunii decembrie, Fecioarelor li se recomandă să comunice mai mult cu cei din jur și să le explice punctul de vedere pentru a rezolva conflicte mai vechi. De pe 25 decembrie lucrurile încep să se rezolve pentru nativii din zodia Fecioară, aceștia bucurându-se de câteva zile libere înainte de a începe programul aglomerat din următorul an. 

Balanță 

Nativii din zodia Balanță vor începe luna decembrie plini de inițiativă. Aceștia își doresc să clarifice multe lucruri care se află sub semnul întrebării în ultima perioadă. În ultimele luni, aceștia au fost plini de frustrare, însă începând de pe 3 decembrie o vor elimina și se vor simți mult mai bine. De pe data de 8 decembrie vor intra în normalitate. Aceștia trebuie să gândească optimist și să se bucure de perioada sărbătorilor. Nu trebuie să se axeze pe ce spun alții, pentru că ei știu cel mai bine ce au de făcut. 

Citește și: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Începând cu data de 26 decembrie, nativii din zodia Balanță vor fi preocupați să-și extindă investițiile. Ultimele zile din acest an le vor petrece cu familia și prietenii și se vor relaxa. 

Scorpion

Scorpionii trebuie să ia o decizie importantă luna aceasta. Nativii trebuie să evite unele lucruri pe care le simt negative și să încerce să-și refacă viața într-un mod mai sănătos. Pe data de 4-5 decembrie, Scorpionii vor fi în elementul lor și vor începe să-și implementeze o rutină. Ei vor avea grijă de casă și vor face câteva cumpărături pentru a se simți cât mai confortabil. 

Începând cu data de 22 decembrie, nativii din zodia Scorpion se vor ocupa de îndatoririle legate de muncă și familie  și vor începe să fac pregătiri pentru sărbători. Ultimele zile din lună vor aduce liniște și relaxare în viața Scorpionilor și se vor simți foarte bine lângă persoana iubită. 

Săgetător

Luna decembrie va fi o lună excelentă pentru nativii din zodia Săgetător. Aceștia se vor scufunda în sentimente de pace și bucurie încă de la începutul lunii. Cu toate acestea, de pe data de 12 decembrie vor fi nevoiți să se confrunte cu o problemă pe care au tot amânat-o. Nu mai evitați acest lucru și rezolvați-o cât de repede posibil pentru a nu o lua cu voi în anul viitor. 

De pe data de 17 decembrie, Săgetătorii se relaxează și se bucură de viață alături de familie de priteni. Vor ieși în natură, vor mânca bunătăți și se vor simți mai bine ca oricând. De asemenea, de pe data de 26 decembrie își vor încărca bateriile pentru perioada viitoare. 

Capricorn

Capricornii vor lua decizii importante încă de la începutul lunii. Aceștia sunt hotărâți să renunța ce lucrurile care nu-i mai aduc niciun beneficiu și să facă schimbări în ceea ce privește viața lor personală și profesională. Nativii acestei zodii iau în serios ultima lună din an și încearcă pe cât posibil să rezolve din lucrurile neterminate, pentru a putea să se ocupe de noile sale obiective încă din primele zile ale lunii ianuarie. Aceștia nu uită nici de persoanele apropiate și vor petrece sărbătorile înconjurați de familie și de prieteni. 

Citește și: Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Vărsător

Vărsătorii nu se simt în largul lor la începutul lunii decembrie. Aceștia nu fac față stresului și încearcă să evite discuții care să-i adâncească și mai mult în afundătură. Cu toate acestea, spre jumătatea lunii vor descoperi în ei inspirația și motivația de care au nevoie și vor face ca toate problemele să dispară una câte una. În jurul date de 20 decembrie vor primi informații importante cu privire la un proiect de care se ocupă și vor lua decizii neașteptate, însă benefice pentru ei. 

Pești

Peștii sunt foarte ambițioși luna aceasta. Aceștia încearcă încă de la început să rezolve cât mai mult din lucrurile pe care le au pe listă și să se ocupe de treburile casnice. Ulterior, începând cu data de 17 decembrie aceștia se liniștesc și vor doar relaxare. Vor lăsa deoparte unele proiecte care pot fi amânate și se vor ocupa de familie. 

Începând cu data de 23 decembrie lucrurile se vor aranja așa cum vor Peștii. Vor petrece timp cu persoana iubită și cu oameni importanți din viața lor, iar acest lucru le va aduce pace și liniște în suflet. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri