zodii fidele
Horoscop

Nu se intampla doar in filme. Sunt persoane care se indragostesc si raman impreuna pentru tot restul vietii cu prima lor dragoste. Este si cazul acestor zodii:

Zodiile predispuse sa ramana cu iubitii din liceu. Sunt cele mai fidele in dragoste

Nu se intampla doar in filme. Sunt persoane care se indragostesc si raman impreuna pentru tot restul vietii cu prima lor dragoste. Este si cazul acestor zodii:

  • Taur (20 aprilie- 20 mai)

Desi unii te-ar putea numi "incapatanata", tu esti, de fapt, mare fana a conceptelor de loialitate si longevitate. Te atrag partenerii care au ganduri serioase si cu care te poti vizualiza in viitor. Indiferent de durata relatiei, tu vei iubi cu aceeasi intensitate ca la inceput. E clar, cand esti indragostita, ai ochi doar pentru partenerul tau.

  • Rac (21 iunie- 22 iulie)

Iubesti siguranta. Cand te indragostesti este posibil sa ramai asa pentru totdeauna. Odata ce un Rac incepe sa aiba sentimente pentru o persoana, gandul ii va fugi la viitor si va incepe sa lucreze la asta. Sensibil, implicat si atasat, tot ce isi doreste Racul este un camin primitor.

Varsta frageda nu il va impiedica sa ia de mana persoana iubita si sa-i declare iubire vesnica, astfel ca prima iubire a unui Rac poate fi si ultima.

  • Pesti (19 februarie- 20 martie)

Romantic si varsator, acest semn de apa se indragosteste repede si se bucura sa aiba un partener implicat in jur. Sensibili si emotionali, Pestii se vor deschide complet in fata primei lor iubiri si vor astepta sa fie ingrijiti si pretuiti pentru multa vreme.

Este putin probabil sa iti inseli partenerul sau sa te gandesti la alti oameni si preferi relatiile de lunga durata.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri